Apple werkt mogelijk aan de iPhone 5se

Apple werkt mogelijk aan de iPhone 5se

Volgens bronnen zou Apple momenteel werken aan een 4 inch smartphone die dezelfde hardware mee gaat krijgen als de bestaande iPhone 6. Volgens de bronnen komt Apple hiermee tegemoet aan de grote vraag voor een kleine iPhone, maar wel met de specificaties van de iPhone 6. De nieuwe iPhone 5se zou hetzelfde ontwerp mee gaan krijgen als het bestaande topmodel en krijgt dus ook afgeronde hoeken. Veel zaken die wij nu al kennen op het nieuwste model zullen ook hun weg gaan vinden op de nieuwe iPhone 5se.

Kopie, maar kleiner

Feitelijk wordt de nieuwe iPhone 5se een kopie van de bestaande iPhone 6s. Zo gaat het toestel ook beschikken over de bekende A8-processor en krijgt het dezelfde 8 megapixels camera mee. Ook aan de voorzijde krijgt de nieuwe smartphone de bekende 1.2 megapixels camera mee voor de selfies. Overigens moet er wel opgemerkt worden dat de nieuwe iPhone 5se naar alle waarschijnlijkheid geen 3D Touch mee krijgt zoals wij dit wel op de iPhone 6s kennen. Verder krijgt de iPhone 5se onder andere ondersteuning voor grotere panoramafoto’s, autofocus bij video-opnames, ac-wifi en een nfc-chip voor Apple Pay.

Prijs en beschikbaarheid

Volgens de bronnen moet de nieuwe iPhone 5se al snel worden geïntroduceerd en vermoedelijk kunnen wij dan ook het nieuwe toestel in maart zien. In april moet dan het toestel officieel leverbaar gaan worden. De iPhone 5se moet dan de huidige iPhone 5s gaan vervangen en zal waarschijnlijk ook dezelfde prijzen gaan hanteren. Beeldmateriaal is helaas nog niet beschikbaar, maar ook dit zal snel gaan volgen is onze verwachting.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones