Vermoedelijk beeld nieuwe Xperia X toont smalle randen

Vermoedelijk beeld nieuwe Xperia X toont smalle randen

Een foto van wat vermoedelijk de nieuwe Xperia X zal zijn, toont zeer dunne randen (bezels). Een ander zeer onduidelijke foto geeft een blik op de Sony XZ 2017.

Sony zal volgens de geruchten CES 2017 in Las Vegas overslaan. De Japanse smartphone fabrikant neemt het MWC als gelegenheid om nieuwe smartphones te lanceren. We verwachten dat tijdens deze beurs in februari dit jaar, twee nieuwe Sony toestellen worden onthuld. Van de verwachte toestellen zijn de eerste beelden al op het Chinese Weibo gespot.-

Twee nieuwe Xperia X toestellen

Volgens de laatste geruchten zal Sony ten minste twee nieuwe toestellen onthullen tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2017 te Barcelona. MWC een immense elektronica beurs en tijdens de beurs eind februari, verwachten we enkele interessante smartphone lanceringen. Waaronder twee nieuwe Sony’s. Eén van de telefoons die tijdens MWC wordt aangekondigd zou de Xperia XZ (2017) zijn. Via AnTuTu hebben we al het eerste beeld van dit nieuwe Sony vlaggenschip. De onderstaande foto toont helaas weinig. Drie sensoren voorop en geen home knop aan de onderkant. De foto wekt de suggestie dat deze Sony over gebogen randen bezit zoals de Egde van de Samsung Galaxy S7 Edge.

Sony Xperia XZ 2017

De Xperia XZ is echter nog geen half jaar oud. Het vlaggenschip werd gepresenteerd in Berlijn tijdens IFA 2016. De smartphone valt op door zijn typische zakelijke design en de uitstekende camera’s met uitgebreide camera opties. Het toestel wordt aangedreven door de snelle Snapdragon 820 processor met 3 GB aan werkgeheugen. Je kunt de smartphone gerust opnemen terwijl je onder de douche staat. De Sony is namelijk IP68 gecertificeerd.

Nieuwe Xperia X

De andere Sony smartphone die we tegen komen is waarschijnlijk het toestel dat eind februari tijdens het MWC zal worden onthuld. Naast het toestel zien we `New Xperia X´ staan. Het is daarmee de opvolger van de huidige Sony Xperia X, die vorig jaar tijdens MWC gepresenteerd werd. Helaas missen we andere details zoals de specificaties van de smartphone.

Sony Xperia X 2017

We zien dat het toestel dunne randen heeft (bezels) en dat het design van de Japanse telefoon zeer zakelijk is. We zijn van Sony gewend dat de smartphones een zeer minimalistisch design hebben. De Japanse smartphone bezitten strakke lijnen zonder poespas. Naast de opvallend smalle randen zien we dat de onderkant en bovenkant ook smaller zijn dan bijvoorbeeld de huidige Xperia X. Het toestel zal daarom zeer compact zijn in verhouding met zijn beeldscherm grootte. De foto is gemaakt van het toestel in presentatie materiaal. Het kan daarom ook niet lang meer duren voordat de smartphone officieel gelanceerd zal worden.

We hebben nog een maand de tijd voor nieuwe geruchten over de nieuwe Sony’s. Wij houden je op de hoogte van al het nieuws. Zal Sony dit jaar zijn vlaggenschepen met 4 GB werkgeheugen uitrusten?

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones