11 oktober 2015 door in HTC.

Er zijn foto’s opgedoken waar wij vermoedelijk de behuizing zien van de nieuwe HTC One A9. Op basis van deze foto’s kan in ieder geval al opgemerkt worden dat de speakers niet meer aan de voorzijde zitten, maar de onderste rij speakers nu in de zijkant van de behuizing zitten. Naar alle waarschijnlijkheid zal HTC later deze maand het toestel officieel aan gaan kondigen.

Foto’s

De foto’s zijn afkomstig van een bron die al vaker in het bezit zijn gekomen van dergelijke afbeeldingen. Vaak genoeg kloppen deze afbeelding dan ook. De nieuwe HTC One A9 heeft dus een gewijzigd design en zijn de speakers verplaatst. Als de foto’s nader bekeken worden kunnen wij ook opmerken dat ook deze One A9 een microSD-kaart ondersteunt, maar de ondersteuning van usb-c ontbreekt helaas ook nog op deze smartphone van HTC. De getoonde foto’s zijn volgens de bron slechts een dummy. Dit kan er ook weer op duidden dat HTC het toestel snel wil gaan uitbrengen.

20 oktober

Vermoedelijk zal de One A9 voor het eerst worden getoond op 20 oktober. Op deze dag heeft HTC een evenement gepland en het is dan ook niet vreemd als wij hier de smartphone officieel voor het eerst zullen zien. Hierna zal de smartphone ook snel verspreid gaan worden en wij kunnen dan ook verwachten dat het toestel in november leverbaar gaat worden in Nederland. Heel veel details zijn er nog niet, maar met enige zekerheid kan gesproken worden over een 5 inch smartphone met een 1920 x 1080 schermresolutie. Voor de opslag is 16 GB geheugen aanwezig en voor het werkgeheugen is 2 GB gekozen.

Zodra wij meer weten over dit nieuwe model zullen wij dit uiteraard spoedig delen!

HTC One A9 aanbiedingen
100 min/sms
1 GB3G
2 jaar
Eenmalig: 0,00
17,50 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
1000 min/sms
1 GB3G
2 jaar
Eenmalig: 0,00
19,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
150 min + onbep. sms
1 GB3G
2 jaar
Eenmalig: 0,00
24,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones