Ben stopt met verkoop losse toestellen

Ben stopt met verkoop losse toestellen

ben-logo“Ik ben Ben!” Deze zin heb je vast wel een aantal keer voorbij horen komen tijdens de commercials. Ben is al jarenlang een bekende provider en dankt dit mede aan zijn makkelijk te onthouden naam, aanstekelijke commercials en vooral lage abonnementsprijzen. Sinds enige tijd biedt Ben abonnementen aan in combinatie met een telefoon of de mogelijkheid om een telefoon los te kopen bij een abonnement. Dit laatste is sinds 1 juli niet meer mogelijk. Er zijn nog een aantal zaken verandert bij de abonnementen van Ben. Hieronder vatten we de belangrijkste punten voor je samen.

Geen prepaid toestellen meer bij Ben

Naast sim only abonnementen, losse toestellen en abonnementen met toestel bood Ben ook de mogelijkheid om een prepaid toestel met beltegoed aan te schaffen. Dit is niet langer mogelijk. Op de website van Ben bestaat de knop “Prepaid” nog wel, maar zodra je hier op klikt lees je een boodschap van Ben waarin ze meedelen hiermee te zijn gestopt.

Verkoop van losse toestellen niet meer mogelijk bij Ben

Voorheen was het mogelijk om bij Ben een losse telefoon zonder abonnement aan te schaffen. Dit kan nu niet meer. Je kan voortaan alleen een toestel kopen in combinatie met een abonnement.

Nieuwe tarieven en wijziging in abonnementen van Ben

Ook in de abonnementen heeft Ben een aantal wijzigingen doorgevoerd. Ben is o.a. gestopt met het aanbieden van het sim only abonnement Ben Vaak. Dit is voortaal alleen nog mogelijk met de Samsung Galaxy S3. Daarnaast zijn de aansluitkosten van Ben verandert naar 15 euro en betaal je voortaan geen verzendkosten meer.

De abonnementen van Ben bestaan uit de volgende abonnementen: Ben Zuinig, Ben Soms, Ben Regelmatig en Ben Vaak in combinatie met de Samsung Galaxy S3.

Wil je meer informatie over de abonnementen van Ben?
Op Telefoonabonnement.nl vind je alle aanbiedingen van Ben.

Bekijk het laatste nieuws over Ben:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones