Ben verlaagt dataprijzen, verhoogt prijzen belbundels

Ben verlaagt dataprijzen, verhoogt prijzen belbundels

Ben heeft de prijzen van haar bel-, sms- en databundels aangepast. Zowel bestaande klanten die overstappen als nieuwe klanten gaan straks meer betalen als ze een bel- en sms-bundel afnemen. Kies je daarentegen voor een databundel, dan ben je voordeliger uit. Tot slot heeft het telecombedrijf een nieuwe bundel aan haar assortiment toegevoegd.

Ben is een zogeheten MVNO. Deze afkorting staat voor Mobile Virtual Network Operator, of kortweg virtuele provider. Dat houdt in dat Ben niet over een eigen netwerk van zendmasten en antennes beschikt. In plaats daarvan maken ze afspraken met telecombedrijven als KPN en T-Mobile zodat ze gebruik mogen maken van hun netwerk. Daarvoor betalen ze uiteraard een vergoeding, maar die brengen virtuele providers op hun beurt weer in rekening bij hun klanten.

Nieuwe bundel en tarieven

De nieuwe bundel die Ben heeft geïntroduceerd bevat 50 belminuten of sms’jes en kost 5,50 euro per maand. Nieuwe klanten of bestaande klanten die nu voor deze bundel kiezen, kunnen tijdelijk gebruikmaken van de promotieactie waarbij de belminuten en sms’jes worden verdubbeld.

Heb je hier te weinig aan? Dan 100-bundel kost voortaan 6 euro per maand in plaats van 5 euro. Het pakket met 300 belminuten en sms’jes stijgt van 6 euro naar 8 euro per maand. Ook bij deze bundels geldt dat het aantal belminuten en berichtjes tijdelijk verdubbeld wordt. Onbeperkt bellen en sms’en kost je 10,50 euro in de maand.

Bellen en sms’en wordt dus duurder. Mobiel internetten wordt daarentegen goedkoper. Voor 500 MB betaal je 2,50 euro. Voorheen was dat 3 euro. Voor 1,5 GB moet je maandelijks 6 euro op tafel leggen (was 8 euro). Tot slot betaal je nog maar 7,50 euro voor 2,5 GB (was 11 euro). Net als bij de bel- en sms-bundels wordt je data verdubbeld tot respectievelijk 1 GB, 3 GB en 5 GB. Voor 1 euro in de maand extra kun je gebruikmaken van het 4G-netwerk van T-Mobile.

De bovenstaande tarieven gelden alleen bij een tweejarig abonnement. Wil je een maandelijks opzegbaar abonnement, dan moet je iedere maand 1 euro extra afstaan aan Ben.

Bekijk het laatste nieuws over Ben:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones