13 november 2014 door in Samsung.

201409100023070029_galaxy-grand-prime-aOp GFXBench is een benchmark verschenen van de Samsung Galaxy Grand 3. Daarin wordt onder andere duidelijk dat deze telefoon net een wat groter scherm heeft dan z’n voorganger, de Galaxy Grand Prime 2. Welke overigens nog maar 10 maanden geleden voor het eerst werd gelanceerd, in India. Maar we blijven het leuk vinden om alvast vooruit te blikken op wat komen gaat. 

Specificaties

De Galaxy Grand 3 zal een echte middenklassetelefoon worden. Het toestel heeft met een 5,5 inch scherm, in tegenstelling tot de 5,2 inch van de Grand 2. Verder heeft de Grand 3 een resolutie van 1280×720 pixels. De telefoon draait op een 1,2 GHz quad-core Snapdragon 410-processor met pak ‘m beet 1,5 GB RAM-geheugen en interne opslag van 12 GB.

Verbetering

De camera op de achterkant telt 12 megapixels en de frontcamera telt er vijf. Dit wordt gezien als een van de grootste improvements. De Grand 3 had namelijk een achtercamera van acht megapixels, met een frontcamera van 1,9 megapixels.

Volgens de gegevens is het besturingssysteem Android 4.4 KitKat voorgeïnstalleerd op de telefoon. Maar we kunnen vast wel aannemen dat er een update naar Android 5.0 Lollipop in het verschiet ligt. Maar goed, laat ‘m eerst maar gepresenteerd worden.

Zie hier de gegevens van GFXBench:

Benchmark Galaxy Grand 3

 

Eerder schreven we al over de geruchten rondom de Galaxy Grand Prime 3, die Samsung’s nieuwe selfietelefoon moet worden. Als we nog meer af mogen gaan op geruchten, wordt de telefoon binnen een paar weken gelanceerd. Zo schrijft Phonearena.com.

De foto bij het artikel is van de Galaxy Grand 2.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones