Benchmark HTC Desire 10 Pro gevonden

Benchmark HTC Desire 10 Pro gevonden

De laatste tijd horen we geregeld geluiden over nieuwe verwachte smartphones van HTC die er aan zitten te komen. Zo kunnen we volgens geruchten binnenkort de HTC Desire 10 Pro en de HTC Desire 10 Lifestyle verwachten. Beide smartphones die qua specificaties iets minder krachtig zijn dan HTC’s vlaggenschip, de HTC 10, maar dan ook verkrijgbaar zullen zijn voor een voordeliger prijskaartje. Hiermee lijkt HTC een iets andere weg in te slaan, namelijk die van de verkoop van voordeligere midrange toestellen. Toch hebben wij vandaag een benchmark gevonden van een te verwachten HTC, waarvan we niet met zekerheid durven te zeggen of het prijskaartje hiervan ook zo voordelig zal uitpakken. Wij denken dat het hierbij om de HTC Desire 10 Pro moet gaan.

Welke HTC smartphone is dit?

Onze redactie was radeloos en heeft hier lang over nagedacht. Een HTC Desire 10 Pro misschien? Of toch de Nexus Marlin? Dat laatste zal volgens ons niet het geval zijn, aangezien deze benchmark is gemaakt met de vorige versie van Android, maar de HTC Desire 10 Pro zou volgens meerdere geruchten over een groter scherm beschikken. Verder zijn er nog weinig specificaties over de HTC Desire 10 Pro bekend. Als we de specificaties van deze benchmark vergelijken met die van Desire 10 Lifestyle, is het in elk geval duidelijk dat het hier om een krachtigere variant gaat. Volgens de benchmark wordt dit een smartphone met een 5,1 inch scherm, een resolutie van 2560 x 1440 pixels, daarnaast maakt het onbekende toestel gebruik van een snelle Snapdragon 820 processor en beschikt hij over 4 GB RAM geheugen. Bekijk alle specificaties hieronder:
Onbekende-HTC-benchmark

Aankondiging van dit toestel

Al hebben wij vrij sterk het vermoeden dat we hier de eerste benchmark van de HTC Desire 10 Pro te pakken hebben, kunnen we dat nog niet met zekerheid zeggen. Er bestaat ook een kans dat we hier te maken hebben met een geheel nieuwe smartphone van HTC. Zodra we meer informatie hebben over deze mysterieuze smartphone brengen we je daar via onze nieuwspagina direct van op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over HTC:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones