Benchmark Huawei Maya (MYA-L03) opgedoken

Benchmark Huawei Maya (MYA-L03) opgedoken

Een benchmark van een nog onbekende Huawei smartphone is zojuist opgedoken. Het gaat hier om een smartphone met typenummer MYA-L03. De smartphone beschikt over een quad core processor en 2 GB RAM geheugen. Kunnen we binnenkort een nieuwe serie Huawei smartphones verwachten?

Huawei MYA-L03 en MYA-L23

Een aantal weken geleden kwam er al nieuws naar buiten dat er twee onbekende smartphones van Huawei een FCC certificaat hadden ontvangen. Het ging hierbij om de MYA-L03 en MYA-L23. Deze bron vertelde over een mogelijke Huawei Maya smartphone. Of beide toestellen daadwerkelijk deze naam gaan gebruiken is nog niet bekend. Ook werd er nog niets verteld over de specificaties. Wel is het duidelijk dat het hier om twee nieuwe toestellen gaat die nog niet uit zijn gebracht.

Specificaties MYA-L03 in benchmark opgedoken

De redactie van Telefoonabonnement.nl heeft de hand weten te leggen op een benchmark bij Geekbench van de Huawei MYA-L03. Hierbij is het duidelijk dat het om een budget smartphone gaat. Het toestel maakt gebruik van Android 6.0. Een inmiddels iets oudere versie van het populaire besturingssysteem. Daarnaast vinden we een redelijke quad core processor en 2 GB RAM geheugen in het toestel. Waarschijnlijk wordt de L23 een snellere uitvoering van de twee. Hieronder de gevonden benchmark.

Prijs en beschikbaarheid

Tot op heden is er nog weinig bekend over deze smartphone. Naar verwachting zullen de nieuwe toestellen worden aangekondigd tijdens het MWC dat eind deze maand van start gaat in Barcelona. Of en wanneer de MYA-L03 in ons land wordt uitgebracht is nog onbekend.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones