Benchmark OnePlus 3 Max opgedoken

Benchmark OnePlus 3 Max opgedoken

Precies een maand geleden schreven we over de gevonden benchmark van een kleinere OnePlus 3 en vandaag kunnen we melden dat het erop lijkt dat de OnePlus 3 ook een Max variant gaat krijgen. Uit de benchmark van dit toestel komt duidelijk naar voren dat hij gaat beschikken over een reus van een scherm. Namelijk een 6.5 inch scherm met een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Qua specificaties is het toestel verder gelijk aan de OnePlus 3 en de te verwachten OnePlus 3 Mini. Of deze grotere uitvoering ook daadwerkelijk de naam Max gaat dragen is nog onduidelijk.

OnePlus 3 Max?

De OnePlus 3 zou al beschikken over een groot 5.5 inch scherm met een full HD resolutie. Een nog grotere uitvoering hadden we dan ook niet direct zien aankomen. Net als zijn kleinere broer beschikt de OnePlus 3 Max volgens onderstaande benchmark over een Snapdragon 820 processor en maar liefst 6 GB werkgeheugen. Net als de kleinere varianten krijgt het toestel een 16 megapixels camera aan de achterkant en een 8 megapixels camera aan de voorkant. De OnePlus 3 Max draait op Android 6 en krijgt bij de eerste release volgens deze benchmark dus nog geen nieuwe Android Nougat geïnstalleerd. Het zit wel in de lijn der verwachting dat deze high-end krachtpatser op korte termijn een update zal krijgen.

oneplus3max

Prijs en beschikbaarheid

Of de OnePlus 3 Max daadwerkelijk gaat komen is nog de vraag. Ook weten we dan niet zeker of hij in Nederland ook wordt uitgebracht. Uiteraard houdt onze redactie dit toestel goed in de gaten en houden we je ervan op de hoogte zodra we nieuws hebben.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones