Opnieuw benchmark Galaxy Note 7 gespot

Opnieuw benchmark Galaxy Note 7 gespot

Gisteren ontdekte Telefoonabonnement.nl als eerste de Geekbench benchmark van de SM-N930F Samsung Galaxy Note 7. Hierbij waren we wat teleurgesteld vanwege de lage hoeveelheid RAM geheugen die de Samsung Note 7 volgens Geekbench zou krijgen. Eerdere geruchten wezen namelijk op een 6 GB RAM of minimaal een 4 GB RAM. Vandaag hebben we een nieuwe benchmark gevonden waaruit blijkt dat er twee verschillende soorten Note 7’s op de markt worden gebracht, namelijk de SM-N930 en SM-N935. De SM-N935 krijgt volgens deze benchmark een 4 GB RAM en draait op Android 6.01, terwijl de SM-N930 mogelijk al gebruik maakt van Android 7.

Bekijk ook: de Geekbench Benchmark van de Samsung Note 7 SM-N930

Benchmark Samsung Galaxy SM-N935F Note 7 (Edge)

Hoewel eerdere geruchten al vertelde dat er mogelijk maar één variant van de Note 7 op de markt zal worden gebracht, hebben we wel twee verschillende types met andere specificaties ontdekt. We kijken nu naar de SM-N935F. Dit is in elk geval een krachtigere smartphone dan de N930 en beschikt over 4 GB werkgeheugen in plaats van 3 GB. Daarnaast maakt de SM-N935F gebruik van een snellere en nieuwere processor. Opvallend aan deze versie is echter dat hij gebenchmarked is met een oudere variant van Android. Natuurlijk zal nog moeten uitwijzen of dit daadwerkelijk het geval is.

samsung-galaxy-note-7-benchmark

Prijs en beschikbaarheid

Voor zover nu bekend zal de Note 7 bekend worden gemaakt op 2 augustus. Het is nog onbekend of er daadwerkelijk twee versies zullen verschijnen en wat de kosten van deze toestellen zijn worden. Zodra hier meer over bekend is houden we je er uiteraard van op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones