20 april 2016 door in Samsung.

Na de SM-C5000 die afgelopen vrijdag opdook was het slechts een kwestie van tijd voordat er nog een smartphone uit deze nieuwe generatie zou opdoken. Gisteren gebeurde dit dan ook en werd er een AnTuTu Benchmark van de nieuw te verwachten SM-C7000 gespot. Zojuist heeft de redactie van Telefoonabonnement.nl ook een benchmark gevonden op Geekbench. De Samsung Galaxy C5 en C7 zijn hiermee een feit.

Samsung Galaxy C7 wordt een nieuwe high-end smartphone

Uit de nieuwe benchmark is te lezen dat de Samsung Galaxy C7 een nieuw high-end smartphone wordt met een zeer krachtige 2 GHz Octa core processor en 4 GB RAM geheugen.
sm-c7000

Eerder werd er al een benchmark van AnTuTu gespot waarin naar voren kwam dat de C7 over een 16 megapixels camera zou gaan beschikken en 32 GB opslaggeheugen gaat krijgen. In deze nieuwe benchmark is de processorsnelheid uitgelekt.

Beschikbaarheid

Wat de Samsung Galaxy C7 gaat kosten is nog niet uitgelekt. De geruchten gaan dat het toestel volgende maand al uitgebracht zal worden. Hier hebben we echter nog geen officiële berichten over gelezen. Zodra er foto’s en nieuwe specificaties van beide toestellen bekend worden gemaakt, houden we je daarvan op de hoogte.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones