Benchmark SM-C7000 met 2GHz processor opgedoken

Benchmark SM-C7000 met 2GHz processor opgedoken

Na de SM-C5000 die afgelopen vrijdag opdook was het slechts een kwestie van tijd voordat er nog een smartphone uit deze nieuwe generatie zou opdoken. Gisteren gebeurde dit dan ook en werd er een AnTuTu Benchmark van de nieuw te verwachten SM-C7000 gespot. Zojuist heeft de redactie van Telefoonabonnement.nl ook een benchmark gevonden op Geekbench. De Samsung Galaxy C5 en C7 zijn hiermee een feit.

Samsung Galaxy C7 wordt een nieuwe high-end smartphone

Uit de nieuwe benchmark is te lezen dat de Samsung Galaxy C7 een nieuw high-end smartphone wordt met een zeer krachtige 2 GHz Octa core processor en 4 GB RAM geheugen.
sm-c7000

Eerder werd er al een benchmark van AnTuTu gespot waarin naar voren kwam dat de C7 over een 16 megapixels camera zou gaan beschikken en 32 GB opslaggeheugen gaat krijgen. In deze nieuwe benchmark is de processorsnelheid uitgelekt.

Beschikbaarheid

Wat de Samsung Galaxy C7 gaat kosten is nog niet uitgelekt. De geruchten gaan dat het toestel volgende maand al uitgebracht zal worden. Hier hebben we echter nog geen officiële berichten over gelezen. Zodra er foto’s en nieuwe specificaties van beide toestellen bekend worden gemaakt, houden we je daarvan op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding