Benchmark verraadt OnePlus 3 met 6 GB werkgeheugen

OnePlus

De OnePlus 3 is al bijna een maand geleden gespot op AnTuTu en nog een paar andere benchmarking websites, waaronder Geekbench en GFXBench. Toch is er nu iets nieuws te melden. Want er zijn waarschijnlijk twee versies van de OnePlus 3. Een die maar liefst 6 GB werkgeheugen heeft. Geekbench geeft naast een Rain A3000 model ook nog een Rain Rain A3000 model. Gaat OnePlus de strijd aan met de HTC 10 en Samsung Galaxy S7?

Specificaties OnePlus 3

Het eerste toestel bevestigt de eerdere OnePlus 3 geruchten via AnTuTu. Het wordt aangedreven door een Snapdragon 820 processor, Adreno 530 GPU, 4 GB werkgeheugen en 64 GB intern geheugen. Je kunt fotograferen met een 16-megapixel camera achter en 8-megapixel camera voor. Het scherm is in tegenstelling tot de geruchten niet 5,5-inch maar 5-inch Full-HD beeldscherm en het toestel draait op Android 6.0.1. Vandaag weet de Chinese site, ifeng.com, te melden dat er een model van de verwachte OnePlus 3 is opgedoken in de Benchmark die over 6 GB werkgeheugen beschikt. Het toestel met codenaam Rain Rain A3000. Het toestel heeft vergelijkbare specificaties alleen het intern geheugen is uitgebreid en het beeldscherm is volgens de Chinese site 5,5-inch. De beide toestellen gaan beschikken over NFC en zijn aangevuld met de gebruikelijke connectiviteit.

Rain Rain A3000 Oneplus

Meerdere OnePlussen gelanceerd?

Naast de Rain Rain A3000 en Rain A3000 vinden we op GeekBench ook een Rain Rain A3003 model. Dat model heeft ook 4 GB werkgeheugen. Uit de Benchmarks kunnen we in ieder geval opmaken dat OnePlus aan het testen is met twee tot meerdere modellen van de toekomstige OnePlus 3. Het blijft alleen nog onzeker of er slechts één, twee of misschien wel drie toestellen gelanceerd gaan worden. Eind mei verwachten we de lancering van het nieuwe OnePlus vlaggenschip. Vorige toestellen van de Chinese fabrikant werden beschikbaar gesteld aan klanten op basis van uitnodiging. Dit deed de fabrikant vanwege beperkte productiecapaciteit. Hopelijk zijn die opgelost en kan iedereen eind mei een toestel bestellen.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones