Beschikbare kleuren Huawei Nova 2 bekend

Beschikbare kleuren Huawei Nova 2 bekend

De Huawei Nova 2 duikt weer eens op. Het toestel dat op 26 mei gelijktijdig met de Nova 2 Plus gepresenteerd gaat worden, zal beschikbaar worden in drie kleuren. Benieuwd welke kleuren? Lees dan het gehele artikel.

Voor ieder wat wils

Enige tijd geleden wisten wij al te melden dat de Huawei Nova 2 eraan zat te komen. Geen opzienbarend feit, aangezien de originele Nova tijdens IFA in 2016 aangekondigd werd. Nu is dus het perfecte moment voor een opvolger. Veel meer dan enkel het feit dat het toestel eraan zit te komen, wisten wij destijds niet te melden. Aan de hand van nieuwe informatie kunnen we nu meer vertellen over het uiterlijk en de beschikbare kleuren van het toestel. Mobiele telefonie website MobileXpose heeft namelijk foto’s weten te bemachtigen waarop de kleurvarianten van het toestel te aanschouwen zijn. Volgens de afbeelding zal de Huawei Nova 2 uitkomen in de kleuren: donkerblauw, roze en geel/ groen.

Persconferentie

Het gerucht gaat dat Huawei op 26 mei tijdens een evenement zowel de Nova 2 als de Nova 2 Plus uit de doeken doet. Afgelopen week dook namelijk een uitnodiging voor de persconferentie op. Tot die tijd blijft het gissen met betrekking tot de specificaties van de telefoons. Er zijn wel aanwijzingen aanwezig voor de specificaties, laat het gissen dus maar beginnen. Laten we beginnen met het uiterlijk. De meest in het oog springende feature is zonder meer de dual-camera opstelling aan de achterkant. Het is bij deze opstelling gebruikelijk dat de ene camera verantwoordelijk is voor het maken van kleuren foto’s, terwijl de ander beelden in zwart-wit registreert. Dit heeft een subliem eindresultaat tot gevolg.

Huawei Nova 2

Ook zien we aan de achterkant een vingerafdruksensor in het midden gepositioneerd. Het lijkt er daarom ook vrijwel zeker op dat de fysieke thuisknop aan de voorkant verdwijnt. Wellicht dat Huawei er voor kiest om een virtuele thuisknop in het scherm te integreren. Dit deed Samsung bijvoorbeeld ook bij de Galaxy S8. Aangaande de specificaties is vrijwel niets bekend. Gezien de voorliefde van Huawei voor sterke, doch zuinige chipsets lijkt de keuze voor een SoC op de Snapdragon 660 te vallen. Deze chipset wordt namelijk door meerdere fabrikanten gebruikt in het middensegment.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones