5 april 2014 door in LG.

lg-logoLG heeft een kleinere versie van de populaire G2 aangekondigd. De LG G2 Mini zal vanaf 21 april te koop zijn in Nederland. Naast een kleiner scherm beschikt het toestel ook over een aanzienlijk lager prijskaartje. De LG G2 Mini gaat los in de verkoop voor € 299,- en gratis in combinatie met een telefoonabonnement.

Specificaties van de LG G2 Mini

Vind je de LG G2 een mooie telefoon maar ben je bang dat hij niet in je broekzak past? Dan moet je zeker eens kijken naar de LG G2 Mini. Dit nieuwe toestel van LG lijkt sprekend op zijn grotere broer maar in een iets kleiner jasje. Het scherm van de G2 Mini is “slechts” 4,7 inch groot. Naast een kleiner scherm beschikt het toestel ook over iets mindere high-end specs.

Onder de motorkap van de G2 Mini vinden we geen Snapdragon 800 processor, maar een Snapdragon 400. Dit is een iets langzamere versie. Desalniettemin is je toestel snel genoeg om alle populaire apps van dit moment zonder enige moeite af te kunnen spelen.

De LG G2 Mini draait op de nieuwste versie van Google Android, namelijk 4.4 Kitkat. Verder beschikt het toestel over 8 GB aan opslagcapaciteit. Mocht dit niet voldoende zijn voor al je bestanden, kan je het geheugen uitbreiden met behulp van een Micro SD kaart.

Beschikbaarheid en prijs

De LG G2 Mini zal vanaf 21 april te koop zijn in Nederland en is los verkrijgbaar vanaf € 299,-. Uiteraard is hij ook te verkrijgen in combinatie met een abonnement. Je hoeft dan in de meeste gevallen niets meer bij te betalen voor je toestel.

Wil je het verschil weten tussen de LG G2 en de LG G2 Mini? Bekijk dit filmpje voor meer uitleg.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones