Dedicated Bixby knop Galaxy S8 wordt waarschijnlijker

Dedicated Bixby knop Galaxy S8 wordt waarschijnlijker

Een dedicated Bixby knop wordt steeds waarschijnlijker voor de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. Vandaag verschijnen twee foto’s van de behuizing van de verwachte vlaggenschepen van Samsung. Ze tonen een uitsparing waar we eerder een speciale knop zagen voor de nieuwe AI assistent.

Via GSMArena zien we beeldmateriaal van de behuizing van de nieuwe vlaggenschepen van Samsung. We zien een grote uitsparing en een kleinere die overeenkomen met de concepten die we eerder zagen. De speciale knop voor de AI assistent Bixby lijkt dus waarschijnlijker te worden.

Bixby AI assistent Galaxy S8

Vandaag treffen we twee afbeeldingen van wat de behuizing kan zijn van de nieuwe vlaggenschepen van Samsung. Via Italië wist GSMArena de foto’s te bemachtigen. Het is echter onduidelijk in hoeverre ze echt zijn. De foto’s tonen de achterkant van de behuizing van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. We zien verschillende uitsparingen waaronder twee aan de achterkant. Een voor de camera en camerasensoren en een waarschijnlijk voor de Bixby knop. De extra knop naast de camera zagen we in januari al voorbij komen in verschillende renders. Het lijkt er dus op dat de Galaxy S8 broers worden uitgerust met een specifieke Bixby knop.

Galaxy S8 Bixby Galaxy S8 Bixby

Bixby is de nieuwe AI (kunstmatig intelligente) assistent van Samsung. AI assistenten zijn sinds 2016 een must bij vlaggenschepen. Na de lancering van de Google Pixel kregen we al de tweede AI assistent naast Siri van Apple. Aan het begin van dit jaar lanceerde HTC de U Ultra en U Play ook twee telefoons met een AI assistent, Sense Companion.

Bixby de volgende generatie PA

Via één van onze lezers hebben we een beter inzicht gekregen in de slimme AI assistent van Samsung. Waar deze lezer de informatie heeft verkregen is helaas niet duidelijk. De lezer noemt Bixby de echt “next generation PA”. Het slimme software programma wordt volgens hem een echte AI personal assistent, in tegenstelling tot Siri, Cortana en Google Now. De andere AI assistenten doen in feiten alleen programmeurs in de programma’s hebben gestopt. Bixby zou self learning zijn, waardoor de PA jou steeds beter zal begrijpen. Het AI programma kan uiteindelijk zelfs anticiperen op je behoeftes.

In de aankomende weken zal er meer bekend worden over de nieuwe vlaggenschepen van Samsung. Wij houden je op hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones