26 november 2014 door in Blackberry.

blackberry-accuBlackBerry komt met een merkwaardige inruilactie. Het bedrijf maakt het namelijk mogelijk om in het grootste deel van het Noord-Amerikaanse continent een iPhone in te ruilen tegen ruime bedragen. Voorwaarde is wel dat het nieuwe vlaggenschip van BlackBerry, de Passport, wordt aangeschaft.

Daarmee maakt het bedrijf geen vrienden met Apple. De Canadese smartphonefabrikant heeft een maximumbedrag van 400 dollar over voor uw oude iPhone. Daar komt nog eens ruim 150-200 dollar bovenop, die BlackBerry schenkt om de aankoop van de BlackBerry Passport mogelijk te maken.

iPhones

Niet alle iPhones komen in aanmerking voor deze inruilactie van BlackBerry. Alleen de iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6 en 6 Plus kunnen worden ingewisseld. De laatste, de iPhone 6 Plus, levert het meest op en zal waarschijnlijk kunnen worden ingeruild tegen het standaard maximumbedrag van 400 euro. Oudere versies zullen vanzelfsprekend minder opleveren.

Passport

Het toestel dat kan worden ingeruild voor de oude iPhone is het nieuwe vlaggenschip van BlackBerry. De Passport is vooral opvallend vanwege zijn vierkante scherm (4,5 inch) met 1440 bij 1440 pixels en het fysieke toetsenbord, dat ook als touchscreen kan worden gebruikt.. De telefoon draait op 2,26 GHz met 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB interne opslag.

De actie van BlackBerry is vooralsnog alleen in de Verenigde Staten en Canada beschikbaar. Aangezien de inruil mogelijk is van 1 december tot en met 13 februari is het niet uitgesloten dat de actie ook Europees grondgebied zal betreden, maar verwacht wordt dat het uitsluitend om overzeese gebieden gaat.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones