18 november 2014 door in Blackberry en Samsung.

BlackBerrySamsung krijgt hulp van smartphonefabrikant BlackBerry bij het versterken van Samsungs beveiligingssoftware Knox. BlackBerry doet dit door zijn versleutelingstechnologie aan de beveiligingssuite van Samsung toe te voegen.

Dat meldt de Canadese fabrikant tijdens een enterprise-evenement dat door de fabrikant was georganiseerd. Volgens BlackBerry is de beveiligde Knox-versie, voorzien van extra technologieën, vanaf begin 2015 beschikbaar voor Android-gebruikers met een toestel van Samsung.

BlackBerry Knox

De beveiligingstechnologie van BlackBerry is ontwikkeld voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Het beveiligt digitale informatie en bestanden op onder andere smartphones. Een voorbeeld van het extra wat Knox door de nieuwe technologie heeft te bieden, is de end-to-end-encryptie van BlackBerry. Daarbij wordt beveiligde informatie versleuteld, waardoor de data alleen door een specifieke ontvanger is te zien.

Samsung

BlackBerry’s versleutelingstechnologie zal door Samsung dus worden toegepast in mobiele apparaten. De technologie zal er voor zorgen dat bestanden en informatie beter worden beveiligd, bijvoorbeeld tegen malware die al in de hardware aanwezig is.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones