BlackBerry geeft gratis KEYone weg

BlackBerry geeft gratis KEYone weg

BlackBerry geeft een gratis KEYone Black Edition weg. Meedingen naar de prijs is kinderlijk eenvoudig. Let wel: je hebt een Instagram account nodig om mee te doen.

Het jaar loopt op zijn einde en de feestdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder cadeautjes. Ook BlackBerry doet een duit in het zakje en kondigt vandaag een leuk presentje aan. Tussen nu en 29 december maak je namelijk kans op een gratis BlackBerry KEYone Black Edition. Meedoen is heel eenvoudig. Ten eerste dien je BlackBerry Mobile te volgen op Instagram. Vervolgens dien je de foto te ‘liken’ waarin de verloting wordt aangekondigd. Hierbij dien je een reactie te plaatsen waarin je één aspect van het toestel uitlicht dat je in het bijzonder aanstaat. Ten slotte dien je drie anderen te taggen zodat zij ook mee kunnen doen.

BlackBerry maakt de winnaar bekend op 30 december, net voor het nieuwe jaar ingeluid wordt. Mocht je de gelukkige zijn, regelt een medewerker van BlackBerry de verdere afhandeling.

‘BlackBerry KEYone beter dan iPhone X’

Afgelopen week werd de BlackBerry KEYone uitgebracht in Zuid-Korea. Tijdens deze presentatie deed directeur Alain Lejeune enkele opmerkelijke uitspraken. Zo was hij onder meer van mening dat het toestel beter was dan zowel de Apple iPhone X als de Samsung Galaxy Note 8. Met name op het gebied van accuduur en typegemak presteert het toestel beter dan diens concurrentie, zo meent hij. Wij zelf vinden de uitspraak enigszins verwarrend, aangezien je appels met peren lijkt te vergelijken. De accuduur van het toestel is overigens wel uitstekend, zo bleek afgelopen week uit een test van GSMArena.

Maar qua typgemak heb je echt te maken met voorkeuren van gebruikers. De een is content met een touchscreen, terwijl de ander juist liever met een fysiek toetsenbord werkt. Fabrikanten besteden veel geld aan marktonderzoek en kunnen zodoende aardig inzien of consumenten wel of niet zitten te wachten op telefoons met fysieke toetsenborden. Hoe dan ook, doe vooral mee met de actie om zodoende je eigen mening te vormen.

Over de BlackBerry KEYone Black Edition

De BlackBerry KEYone Black Edition kwam halverwege dit jaar uit in ons land. Enkele maanden daarna verscheen een speciale editie welke compleet gehuld is in een zwarte behuizing: de BlackBerry KEYone Black Edition. Deze variant heeft niet 3 maar 4 GB aan werkgeheugen en huisvest daarbij 64 GB opslag, in plaats van de standaard 32 GB. Verder is het toestel identiek aan originele variant. Zodoende heb je de beschikking over een Snapdragon 625, 3505 mAh accu én een fysiek toetsenbord met geïntegreerde vingerafdrukscanner.

Bekijk het laatste nieuws over Blackberry:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding