17 oktober 2014 door in Blackberry.

BlackBerry PassportBlackBerry stelt zijn nieuwe vlaggenschip beschikbaar voor de Nederlandse koper. De BlackBerry Passport valt vooral op vanwege zijn markante, vierkante scherm. Het toestel ligt vanaf deze week in de winkel voor een adviesprijs van 595 euro. Het toestel kan in combinatie met een abonnement uiteraard goedkoper worden aangeschaft.

De BlackBerry Passport heeft een opvallend vierkant uiterlijk. Zoals de naam al doet vermoeden heeft het toestel het formaat van een paspoort. Dat maakt het minder rechthoekig dan andere telefoons.

Specificaties

Verder heeft de BlackBerry Passport een fysiek toetsenbord. Daarmee wijkt de fabrikant niet af van de lijn waarmee BlackBerry ooit zo bekend is geworden. In het toetsenbord zit ook een touchpad verwerkt, waardoor het toetsenbord als verlengde van de smartphone kan worden gezien. Het opvallende scherm is 4,5 inch groot en heeft een vierkante resolutie van 1440 bij 1440 pixels.

Verder beschikt de Passport over een Snapdragon 801-processor met een kloksnelheid van 2,3 GHz. Daarnaast heeft het toestel een werkgeheugen van 3 GB en een interne opslag van 32 GB, eventueel uitbreidbaar via microSD. De batterij heeft een indrukwekkende capaciteit van maar liefst 3450 mAh. Wat verder opvalt aan het uiterlijk is dat de Passport maar liefst één centimeter dik is.

De camera op de achterzijde van de Passport beschikt over 13.0 megapixel. Op de voorkant zit een selfiecamera die foto’s maakt van 2.0 megapixel. Het vlaggenschip van BlackBerry draait daarnaast op het eigen besturingssysteem, BlackBerry 10.3.

Beschikbaarheid

De BlackBerry Passport ligt dus vanaf deze week in de Nederlandse winkels. Los heeft het toestel een adviesprijs van 595 euro, in combinatie met een abonnement kan de telefoon goedkoper of zelfs gratis worden aangeschaft.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones