Blackberry Priv
1 maart 2016 door in Blackberry en Samsung.

Niemand neemt het Samsung kwalijk als ze de Edge (rand) beeldscherm technologie voor zichzelf houden. Toch lijkt het of wij de schermen vaker terug gaan zien.

Samsung Edge scherm

Samsung wil geld verdienen en zal zijn beeldscherm technologie aan anderen beschikbaar stellen. Er is een omvangrijke lijst van mensen die geïnteresseerd zijn om deze technologie in te kopen en te gebruiken. Het schijnt dat het Zuid Koreaanse bedrijf al in gesprek is met Xiaomi, Huawei en Vivo. Smartphone fabrikanten die graag de gekromde beeldschermen leveren voor de komende telefoons.

Geruchten Edge schermen

Dubbele Edge schermen die Samsung levert aan andere fabrikanten zijn identiek aan wat je nu op de Samsung Galaxy S7 Edge vindt. Toch moeten de fabrikanten zelf de bijpassende software ontwikkelen om volop te genieten van de nieuwe mogelijkheden van de technologie. Geen enkel probleem natuurlijk voor de fabrikanten van hoogstaande technologische kunstwerken. Stuk voor stuk zijn ze in staat technologieën te ontwikkelen van unieke eigenschappen voor hun smartphones.

Vivo Xplay

De geruchten over Vivo’s nieuwe Xplay spreken ook over dubbelde Edge schermen. Het is alleen de vraag of de Xplay 5 deze schermen al laat zien. De Xplay 5 leeft al even in geruchtenland en is recent getest. Volgens de kenners is de 6GB Ram Xplay sneller dan de huidige toppers; Galaxy S7, en LG G5 en de iPhone 6s. Een zeer interessante aanwinst in een indrukwekkend rijtje.
Vivo Xplay

Blackberry Priv

Blackberry lanceerde eerder al haar eerste Android telefoon; de Blackberry Priv. Het toestel heeft een gekromd 5,4inch OLEDscherm en een Qualcomm Snapdragon 808 processor vergezeld met 3GB RAM geheugen. Dit gekromde scherm heeft niet de functionaliteiten zoals bijvoorbeeld de S7 Edge. Met de komst van de Priv stapt Blackberry in een geheel nieuwe wereld, Android.

Wie gaan er allemaal gebruik maken van de ‘Dual Edges’ en welke functionaliteiten bieden deze schermen nog meer?

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones