Blackberry start de voorverkoop van de Priv

Blackberry is gestart met de voorverkoop van de Priv. Vooralsnog is het enkel mogelijk voor consument uit de Verenigde Staten, Canada of Engeland om deze voorbestelling te plaatsen. Het is onduidelijk wanneer ook andere landen deze voorbestelling kunnen gaan plaatsen. In de webshop voor de Engelse consument kost de Priv 549,- pond en dit is dan omgerekend € 777,-. Hiermee is ook direct duidelijk dat de Priv geen goedkope smartphone is en Blackberry dus echt inzet op het hoge segment met hun nieuwste smartphone welke op Android werkt.

Nederland

Volgens Blackberry zullen de eerste Priv’s op 6 november worden geleverd aan klanten die hun bestelling in de webshop van Blackberry hebben geplaatst. Of er dan ook voor die tijd voor Nederlandse consumenten een mogelijkheid is om te bestellen is nog onduidelijk en het is dan ook nog onduidelijk of er op 6 november dan ook bestellingen naar Nederland worden verscheept. Wat de exacte adviesprijs voor Nederland is blijft ook onbekend, maar deze zal niet veel afwijken met de eerder genoemde prijs.

Blackberry Priv

De nieuwe Blackberry Priv is de eerste smartphone van Blackberry die volledig werkt op Android. De fabrikant heeft de kans aangegrepen om direct een compleet nieuw concept neer te leggen om zo het merk weer goed in de kijker te zetten. De Priv beschikt daarom over een 5.4 inch gebogen touchscreen. Dit laatste scherm zien wij bijvoorbeeld terug in de Galaxy S6 Edge. Aan de achterzijde beschikt de Priv over een 18 megapixels camera en dankzij de 32 GB opslag heb je ook voldoende ruimte om deze foto’s of video’s op te slaan. Het meest opmerkelijke is natuurlijk de sliderfunctie die wij al in jaren niet meer hebben gezien en zeker niet in dit hogere segment. Hierdoor blijft Blackberry toch nog zijn eigen stempel drukken op hun werk, waardoor het fysieke QWERTY toetsenbord blijft bestaan.

Bekijk het laatste nieuws over Blackberry:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones