De blauwe Honor 8 is HOT! Dreigt hier ook een tekort?

De blauwe Honor 8 is HOT! Dreigt hier ook een tekort?

AndroidCentral laat vandaag weten dat de immense vraag naar de blauwe Honor 8 in het Verenigd Koninkrijk de voorraad bijna heeft uitgeput. In Nederland is de blauwe variant ook zeer populair. In tegenstelling tot de zwarte en witte Honor 8 moet je voor de blauwe twee weken wachten. Dreigt hier ook een tekort? 

Onlangs onthulde Huawei dat het bedrijf al 1,5 miljoen Honor 8 toestellen heeft verkocht sinds de lancering. Nu blijkt dat de meest opvallend blauwe versie zo goed verkoopt, dat er in Engeland zelfs een tekort dreigt aan de blauwe toestellen.

Blauwe Honor 8

Blauwe Honor 8

Tijdens IFA 2016 in Berlijn zagen we de prachtige toestellen naast elkaar liggen. Het zijn stuk voor stuk fonkelende apparaten en de blauwe variant is inderdaad schitterend. Volgens AC lijkt het er op dat het blauw gekleurde model van de Huawei Honor 8 in trek is in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de laatste rapporten is de vraag naar het toestel is zo hoog, dat kopers van de blauwe Honor 8 geconfronteerd kunnen worden met ernstige voorraadtekorten in het land. Beide andere kleur varianten zijn naar verluidt direct beschikbaar.

Witte Honor 8 Witte Honor 8

Blauwe Honor 8 ook in Nederland populair

Twijfel je over het blauwe toestel? Dan kun je in Nederland misschien toch beter tot bestellen over gaan. We hebben natuurlijk direct gekeken naar de Nederlandse aanbieder van deze blinkende toestellen. Net als in Engeland is de blauwe versie van de Honor 8 zichtbaar populairder. Aanbieder Belsimpel heeft bijvoorbeeld de zwarte en witte toestellen direct op voorraad maar voor de blauwe Honor 8 heb je twee weken geduld nodig.

Voorraad Blauwe Honor 8

De Honor 8

De Honor 8 is het vlaggenschip van Huawei´s dochter onderneming Honor. Het toestel heeft een snelle Kirin 950 processor met 4 GB RAM en net als de Huawei P9 twee camera’s achterop. De smartphone bestaat uit een prachtige diamanten geslepen glazen behuizing waarvan de achterkant gemaakt is van Gorilla Glass. Het glazen design geeft het toestel een prachtige gloed die het best tot zijn recht komt in de blauwe Honor 8. Voor een toestel in zijn prijsklasse krijg je een uitzonderlijke beeldkwaliteit met het 5,2-inch. De Honor springt tot leven in 0,4 seconden als je op de vingerafdrukscanner drukt. De scanner kun je koppelen aan allerlei handige apps. Smart Power 4.0 maakt het mogelijk dat de Honor 8 tot bijna 50% geladen is in 30 minuten.

Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over de bestaande voorraad of hoe lang het kan duren bij een eventueel tekort. Kopers van de blauwe Honor 8 dienen 2 weken te wachten.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Gerucht:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones