Blauwe versie Motorola Moto G5 opgedoken

Blauwe versie Motorola Moto G5 opgedoken

Het is nog niet zo lang geleden dat Motorola zijn nieuwe vlaggenschepen uitbracht op de Europese markt: de Moto G5 en G5 Plus. Er was toen keuze uit twee kleuren, daar is nu een nieuwe kleur bijgekomen. Benieuwd naar hoe de nieuwe kleur eruitziet? Lees dan verder.

Afbeelding uitgelekt

En daar hebben we professioneel lekker Roland Quandt weer. Dit keer weet hij ons te verrassen met een nieuwe versie van de recent uitgekomen Motorola Moto G5. Het gaat om een blauwe versie van het toestel, die toepasselijk Blue Sapphire wordt genoemd. Er lijkt verder niet veel te veranderen aan de specificaties van het toestel, al blijft dat voorlopig enigszins onduidelijk. Het vermoeden rijst dat het toestel al snel uit gaat komen aangezien op de gelekte afbeelding de datum van 3 april genoemd wordt. Zoals gebruikelijk zal het hier dan wel voorlopig om een aankondiging gaan. Het is nog niet bekend of het toestel ook in Nederland zal uitkomen.

De afbeelding die Quandt vandaag lekte:

Aangekondigd op het MWC

De Motorola Moto G5 werd aangekondigd op afgelopen Mobile World Congress (MWC). Het is gebruikelijk dat er op deze beurs altijd veel aankondigingen plaatsvinden, zo ook dit toestel. Je kunt het toestel scharen onder de noemer ‘middenklasser’. Het toestel beschikt over een 5″ Full-HD scherm, Snapdragon 430 chipset en 13MP achtercamera. Aan de voorkant is het toestel bewapend met een 5MP camera. Verder is er de keuze tussen twee versies: één met 2GB RAM-geheugen en één met 3GB RAM-geheugen. Eveneens is er keuze tussen ofwel 16GB intern geheugen of 32GB intern geheugen.

Er was destijds enkel keuze tussen een grijze en gouden kleur van het toestel. Hierbij komt nu dus een blauwe kleur.

De G5 Plus krijgt ook een nieuwe kleur

Nog meer nieuws! Het grote broertje van de G5, de Motorola G5 Plus lijkt ook uit te komen in Blue Sapphire kleur. Enkele retailers in het Verenigd Koninkrijk maken melding van het toestel in de nieuwe blauwe kleur. Zowel de G5 als de G5 Plus waren nog niet beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en de VS. Britse retailer Carphones Wharehouse meldt op haar website dat klanten die een G5 of G5 Plus pre-orderen het toestel rond 5 april thuis mogen verwachten. Verwacht wordt daarom dat ook wij in Nederland niet lang zullen hoeven wachten voor de G5 en G5 Plus in Blue Sapphire kleur.

 

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones