30 november 2014 door in HTC.

lg-nexusSmartphonebouwer HTC zou de bouwkwaliteit van zijn nieuwe vlaggenschip Nexus 9 hebben verbeterd. Onder meer de knoppen, het scherm en vooral de behuizing zouden zijn verbeterd.

Dat meldt een gebruikers (Sebianoti) op het sociale netwerk Reddit.

Problemen

Al langere tijd melden vroege Nexus 9-gebruikers over problemen met de smartphone, zoals een losse behuizing, niet functionerende of rammelende knoppen en licht dat aan de randen van de tablet ontsnapt en zichtbaar is. Volgens Sebianoti zouden deze problemen zijn verholpen.

Behuizing

De gebruiker meldt op het sociale netwerk ook dat de behuizing aan de achterzijde niet langer ‘meegeeft’. Deze klacht kwam bij sommige gebruikers veelvuldig voor. Daarnaast zou het door HTC vernieuwde model geen problemen meer ondervinden van licht dat naast het scherm zou ontsnappen door kieren tussen de behuizing en het beeldscherm.

Verbetering

Het is niet de eerste keer dat HTC een Nexus-toestel kort na de lancering nog verbetert. Zo had de eerste versie van de verre voorloper, Nexus 5, ook last van niet goed functionerende bedieningsknoppen. Deze verdwenen te ver in de behuizing van het toestel, waardoor het indrukken soms niet meer goed werkte. Bij de tweede versie was dat probleem verholpen.

Nexus 9

De Nexus 9 is een tablet van het Taiwanese HTC. In samenwerking met Google heeft de smartphonemaker deze tablet ontwikkelt. Het apparaat draait op een onaangepaste ‘kale’ versie van Google’s besturingssysteem Android. Het was onlangs het eerste apparaat dat draaide op Android 5.0 Lollipop.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones