12 maart 2015 door in Samsung.

Surprise: behalve de kleuren zwart, wit, goud en blauw zal de Samsung Galaxy S6 misschien ook wel in het bruin verkrijgbaar zijn. Deze is namelijk als vijfde optionele kleur toegevoegd op de Britse website van Samsung. Foutje bedankt?

Update: Samsung heeft de kleurkeuze verwijderd.

Schermafbeelding 2015-03-12 om 13.47.08Zodra je op een kleur klikt, verandert de afgebeelde Samsung Galaxy S6 in die kleur. Dat lukt bij zwart, wit, goud, blauw.. maar zodra je de bruine kleur aanklikt reageert de afbeelding niet.

De Samsung Galaxy S6

Vanaf 10 april is de Samsung Galaxy S6 verkrijgbaar in Nederland. Afgelopen week werd het nieuwe vlaggenschip gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress. Uiteraard hebben we het toestel even nagelopen. Zo heeft het toestel een groot 5,1 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Op de achterkant zit een 16-megapixelcamera. De frontcamera telt 5 megapixels. Beide camera’s beschikken over HDR.

Onder de motorkap draait de Exynos 7 Octa 14 nm-processor. Deze heeft acht kernen en een maximale kloksnelheid van 2,1 GHz. De Exynos-processor is van Samsung’s eigen makelij. Eerst zou de nieuwe Snapdragon 810-processor geplaatst worden in de Europese uitvoering van de Galaxy S6. Volgens Samsung kampte deze chip met oververhittingsproblemen.

Er is 3 gigabyte werkgeheugen en 32 gigabyte intern opslaggeheugen beschikbaar. Het toestel draait op Android 5.0 Lollipop en heeft 4G-ondersteuning. De batterij heeft een capaciteit van 2550 mAh.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones