HTC 10
30 maart 2016 door in HTC.

HTC verklapt meer en meer over de HTC 10. De laatste teaser ‘Performance’ knipoogt naar de benchmarks waar het toestel enkele dagen geleden als de snelste uit de bus kwam. We krijgen langzaam maar zeker een compleet beeld van de nieuwe 10. Want naast HTC geven steeds meer lekken een duidelijker beeld van het nieuwe vlaggenschip van HTC. Het toestel zal op 12 april worden onthuld en HTC mag ons tot die tijd nog wel een paar keer ‘plagen’.

De #powerof10 tot nu toe

Stiekem onthulde de HTC campagne ons tot nu toe erg veel. We zagen beelden over de audio, wereld klasse camera’s, zijn elegante frame en tot slot kregen we de uitnodiging voor de aankondiging. Nu laat HTC ons weten dat zijn nieuwe vlaggenschip uitblinkt in performance. De teaser geeft ook een blik op de voorzijde van de onderkant met de verschillende toetsen. De ‘home’ knop heeft iets weg van de home knop op de HTC One A9. HTC laat ons brutaal weten dat niet alle telefoons het zelfde zijn:

“Niet alle telefoons zijn gelijk gemaakt. De snelste en meest vloeiende Android. Je zult het voelen.”

HTC Performance Teaser

Wat verwachten wij van de nieuwe HTC 10

We zijn al behoorlijk veel te weten gekomen van de HTC 10. Zo langzamerhand weten we zeer goed hoe het toestel er uit gaat zien en we weten dankzij de benchmarks ook het grootste deel van de specificaties. Het vlaggenschip van HTC krijgt een 5.1-inch QHD touchscreen. De processor is een Qualcomm Snapdragon 820 met 4 GB RAM. Het toestel krijgt 32 GB intern opslag en wil je meer data opslaan, dan kun je dit uit breiden met een MicroSD. Recent bleek ook dat het toestel camera’s van wereld klasse meekrijgt. Een 12-megapixel camera achterop en een 5-megapixel selfie-camera. Het wereld bekende BoomSound van HTC zal niet te vinden zijn in de 10. Gelukkig stelde HTC fans eerder al gerust: “Here comes the new Boom.”

Weet HTC nog iets geheim te houden tot de lancering 12 april?

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones