Chinese Britse Xiaomi Mi Mix 2S Art Special Edition

Chinese Britse Xiaomi Mi Mix 2S Art Special Edition

Het Chinese merk Xiaomi wordt in Europa steeds bekender en daar wil het merk het niet bij laten. De fabrikant heeft samengewerkt met het British Museum aan de speciale Xiaomi Mi MIX 2S Art Special Edition. Een dure smartphone met uniek ontwerp.

In maart verscheen de Xiaomi Mi Mix 2S al en maakte direct indruk. Het is één van de eerste smartphones met de snelle Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Daar krijgt je 6 tot 8 GB aan werkgeheugen bij en die combinatie geeft dan ook de snelste Android smartphone van dit moment. Deze Special Edition van het vlaggenschip is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen Xiaomi en het British Museum.

Xiaomi Mi Mix 2S Art Special Edition

Xiaomi Mi Mix 2S Art Edition

De originele Xiaomi Mi Mix 2S is al een blikken vanger maar met de speciale uitrusting van het British Museum valt de telefoon helemaal op. Het toestel heeft een luxe verpakking en is daarin vind je van een speciaal ontwikkeld hoesje voorzien van een prachtig kunstwerk. Aan de achterkant is de samenwerking met het British Museum zichtbaar in de speciale gouden afwerking.

Het ontwerp van de Xiaomi Mi Mix 2S Art Special Edition is hetzelfde gebleven. De telefoon is natuurlijk wel rijk uitgerust met veel werkgeheugen en opslag. Het snelle vlaggenschip heeft een groot 5,99 inch LCD beeldscherm met een 2160 x 1080 pixel resolutie. Dankzij de hoge beeldverhouding van 18:9 en slanke randen rondom het scherm is de telefoon relatief compact. Opvallend is de super slanke randen langs het beeldscherm en iets bredere rand onderaan. Daarin vind je de 5 megapixel selfie camera. De krachtbron is de snelle Snapdragon 845 processor met wel 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB interne opslag. De krachtige camera’s van het toestel bestaan uit twee 12 megapixel camera’s die tot de beste in de smartphone branche behoren. De 3.400 mAh accu levert stroom en die kun je draadloos opladen. Android Oreo is het besturingssysteem van het Chinese vlaggenschip.

Xiaomi in Nederland

Het Chinese merk Xiaomi behoorde afgelopen kwartaal weer tot de top 5 smartphone fabrikanten in de wereld. Het merk is ook in Nederland steeds populairder. De toestellen zijn steeds sneller met een abonnement in ons land te koop. Zo zijn er aantrekkelijke Xiaomi Mi 6 abonnementen en ook voor mensen met een kleinere beurs is het merk aantrekkelijk. Denk aan de goedkope Xiaomi Redmi 5 Plus en Xiaomi Mi A1.

 

Xiaomi Mi Mix 2S Art Edition Xiaomi Mi Mix 2S Art Edition

Bekijk het laatste nieuws over Xiaomi:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones