Cubot S9, interessant vlaggenschip voor nabije toekomst

Cubot S9, interessant vlaggenschip voor nabije toekomst

Een nieuwe toestel met sterke vlaggenschip specificaties, de Cubot S9. Vanuit China komen dagelijks wel berichten van nieuwe smartphones. Ook vandaag kunnen we weer een indrukwekkend stukje Chinese Techniek laten zien.

Je kent de Chinese fabrikant van het Mobile World Congress 2016 in Barcelona. Daar lanceerde de fabrikant in samenwerking met Cheetah Mobiles de Cubot Cheetah smartphone. Een indrukwekkend mid-range toestel dat met een adviesprijs van 220 euro naar Europa kwam. Het tweede toestel de high-end Cubot S9 zal snel volgen en hopelijk verscheept Cubot dit toestel ook naar Europa. We zien dat de Chinese fabrikant zeer krachtige hardware op het oog heeft voor het toestel. Hier volgen enkele details en foto’s van het toestel.

Cubot Cheetah

Verwachtingen Cubot S9

De Cubot S9 zal vermoedelijk geleverd worden met een harde aluminium coating. Een zeer sterke coating die men ook in de ruimtevaart en militaire sector gebruikt. De fabrikant levert zijn komende vlaggenschip in zes kleuren: blauw, goud, roze, rood, zilver en ruimte grijs. Voor iedereen de perfect gekleurde toestel. Net als Apple in de planning heeft voor zijn nieuwe iPhone 7, heeft ook de Cubot S9 geen 3,5 mm koptelefoon aansluiting. Je kunt jouw oortelefoon via de USB-Type C aansluiten. Hierdoor kan de Chinese fabrikant het apparaat zeer dun maken. De dikte van het toestel is slechts 6,5 mm en het apparaat wordt naar onder toe zelfs smaller tot 4,5 mm.

Cubot S9

Cubot S9 Specificaties

Het toestel is nog niet gelanceerd en we verwachten dat de lancering nog wel enkele maanden in beslag neemt. Eén van de redenen is, dat het toestel uitgerust wordt met de Qualcomm Snapdragon 823 processor. Een processor die nog niet eens officieel aangekondigd is. Op de homepage van Cubot zien we in ieder geval een lijst indrukwekkende specificaties die wij jou niet willen onthouden. De telefoon wordt dus voorzien van een razend snelle Snapdragon 823 chip. Die chip volgt de veel gebruikte Snapdragon 820 processor op die we vinden in veel 2016 vlaggenschepen als de Samsung Galaxy S7 en de LG G5. De Snapdragon wordt bijgestaan door 6 GB werkgeheugen en 128 GB intern geheugen. Sharp voorziet het toestel van een 5,4-inch beeldscherm waarvan de resolutie nog onbekend is. Mocht Cubot één dezer dagen ook een VR-device leveren, dan mogen we Quad-HD verwachten. Voor wat betreft batterij verbruik kiezen de meeste fabrikanten voor een Full-HD beeldscherm. Verder is het toestel voorzien van een 2800 mAh batterij met Quick Charge en draait het toestel op Android 6.0. Voor tref je een 8-megapixel camera en achter stelen twee 16-megapixel camera’s met dubbele LED flitsers de show.

Cubot S9

Aangezien de Snapdragon 823 officieel nog niet eens is aangekondigd verwachten we dat het nog enige tijd duurt voordat de Cubot S9 het licht ziet. Tot die tijd houden wij je op de hoogte van al het nieuws. Nieuwsgierig geworden naar de Cubot S9, op de officiële bedrijfspagina kun je hier meer over lezen.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones