13 februari 2015 door in Honor.

Nog even en de Honor Holly zal over de Nederlandse toonbanken gaan. Maar voor welke prijs? Die staat nog niet vast. Want Honor (het submerk van Huawei) heeft besloten om de prijs afhankelijk te laten zijn van de animo voor de telefoon. En die animo meten ze aan de hand van Facebook-likes en Twitter-volgers.

De prijs kan van 139 euro dalen tot 129 euro, daarna kan de telefoonprijs nog eens met maximaal een tientje zakken.

Honor is een submerk van Huawei en die kennen we ongetwijfeld wel van de prima telefoons voor een prima prijs. De Honor Holly zal qua specificaties onder de Honor 3C komen te liggen. Dat is de goedkoopste Honor-telefoon van het moment.

Huawei honor

Specificaties

Het toestel heeft een 5-inch HD-scherm met een resolutie van 720 bij 1280 pixels. Onder de motorkap draait een MediaTek MT6582-processor op 1,3 GHz met vier Cortex A7-kernen. Dat wordt ondersteund door 1 gigabyte aan werkgeheugen. Er is 8 gigabyte opslaggeheugen beschikbaar, uitbreidbaar met microSD.

De batterij heeft een capaciteit van 2000 mAh. De camera aan de achterzijde telt 8 megapixels, de frontcamera telt er 2. Helaas heeft de Honor Holly geen 4G-ondersteuning. Het toestel draait op Android 4.4.2 KitKat met de Emotion UI van Huawei.

Online

Doordat het merk Honor alleen online zichtbaar is (je zult geen posters in bushokjes tegenkomen) heeft de fabrikant mogelijkheden om de prijs laag te houden.

Op 23 februari wordt de definitieve prijs bekend, op 26 februari start de (beperkte) verkoop.

Liken maaarr!

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones