14 oktober 2014 door in Android en Motorola.

nexusOver de Motorola Nexus 6 raken we niet uitgeschreven. Google heeft vandaag drie promotiefilmpjes gepubliceerd waarin de Nexus 6 op één daarvan te zien zou zijn, in animatievorm. Of het de bedoeling was dat de promo’s online zouden komen, is niet zeker. De filmpjes zijn namelijk weer verwijderd. Toch is het wel opvallend dat dat juist een dag voor de (hoogstwaarschijnlijke) presentatie van de Nexus 6 en het nieuwe Android L gebeurt.

‘Helaas’ of juist ‘gelukkig’ voor Google: Droid Life heeft de filmpjes opgeslagen en opnieuw geüpload. De betreffende video, waarin de Nexus 6 de wachtenden samenbindt:

Wat verder opvalt aan dit animatiefilmpje is de slogan: be together. not the same. Dat beelden ook alledrie de filmpjes uit. Verschillende characters komen samen. Wat Google er precies mee bedoelt, daar zullen we later achterkomen.

De één is overtuigd dat het voor de fabrikanten is bedoeld: veel telefoons kunnen op Android draaien en hun eigen twist aan het systeem geven, zodat ze zich kunnen onderscheiden. Droid Life zelf denkt dat er gedoeld wordt op het feit dat Android een besturingssysteem is voor onbeperkt soorten telefoons waardoor veel mensen gebruik kunnen maken van Android: : of je nu rijk of arm bent, nerd of hipster.

Presentatie

Vrijwel iedereen gaat er vanuit dat Google morgen de Nexus 6 met Android L gaat presenteren. Voor Android zijn deze filmpjes alleen maar een begin van een grote campagne die het nieuwe besturingssysteem te wachten staat.

De Nexus 6 zal een zeer uitgebreide telefoon worden en heeft daarmee hoge verwachtingen gewekt. Volgens de gegevens die er nu zijn, wordt het toestel geproduceerd door Motorola.

Eerder schreven we al over de uitgelekte foto’s en specificaties en verwachtten we al dat de telefoon deze maand nog gepresenteerd zou worden.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones