2 november 2014 door in Blackberry.

BlackBerry Messenger BBMOeps, je hebt het berichtje voor je vriendin naar de foute persoon verstuurd. Nu kun je twee dingen doen, zegt de man in onderstaand spotje van BlackBerry. De eerste manier is als een gek naar het kantoor springen en met een duikvlucht de telefoon van je baas weten te bemachtigen. De tweede manier is wat makkelijker: je delete het bericht. Gewoon, vanaf je eigen telefoon. De update van BlackBerry Messenger doet z’n intrede!

Snapchat

De vergelijking met Snapchat is snel gemaakt. Snapchat is hetzelfde idee, maar dan met foto’s. Daar kun je bepalen hoe lang de tegenpersoon de foto mag zien en daarna wordt-ie vernietigd. (Zegt Snapchat tenminste.)

Met de update van BBM kun je berichten en foto’s van afstand wissen en hoef je je dus geen zorgen te maken dat er wat met je materiaal gebeurt. Ook kun je net als bij Snapchat een timer op je berichten en foto’s zetten.

En dat legt een aardige meneer in een aardig filmpje uit:

Je krijgt een melding als je bericht/foto gezien is, zo weet je altijd of je op tijd bent geweest met wissen of niet. Ook bij een poging tot een screenshot waarschuwt de app je.

BBM is niet alleen voor BlackBerry, ook Android- en iPhone-gebruikers kunnen ‘m downloaden. Sinds dit weekend is-ie in ieder geval al in de App Store te vinden.

In ieder geval kan BlackBerry rekenen op flink wat concurrentie met deze app.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones