30 november 2013 door in Samsung.

samsungDe opvolger van de Samsung Galaxy S4 komt in het voorjaar van 2014 al naar Nederland en zal worden uitgebracht in twee verschillende varianten. Zo komt er waarschijnlijk een versie met een 64-bit Samsung Exynos chip en een versie met een Snapdragon processor. Er wordt per land gekozen welke versie daar wordt uitgebracht.

Nieuwe Samsung Galaxy S5 krijgt twee verschillende processoren

De Samsung Galaxy S5 gaat in januari al in massaproductie en zou naar alle verwachting vanaf het voorjaar wereldwijd leverbaar zijn. Het toestel wordt in twee uitvoeringen uitgebracht. Een versie met een zeer krachtige 64-bit processor en een versie met de Snapdragon processor. Welke versie er in ons land wordt uitgebracht is nog niet duidelijk.

64-bit processor

We kennen dit al van de nieuwe iPhone 5S. Deze heeft als eerste smartphone op dit moment ook een 64-bit processor. Hoewel er momenteel nog weinig apps zijn die dit vereisen zal het mogelijk in de toekomst steeds belangrijker gaan worden. 64-bit zorgt voor meer rekenkracht dan de standaard 32-bit processoren. De nieuwe Samsung Galaxy S5 krijgt ook een versie met een 64-bit processor. Naar verwachting gaat dit komend jaar ook in steeds meer andere smartphones plaats vinden.

Specificaties van de Samsung Galaxy S5

Hoewel alles wat we hierboven al eerder hebben genoemd, is gebaseerd op geruchten, zijn er ook geruchten over de specificaties van de nieuwe Galaxy te vinden. De Samsung Galaxy S5 komt in twee varianten, met twee verschillende processoren en in twee verschillende behuizingen. Zo komt er een Galaxy S5 met een plastic behuizing en zal er ook één komen met een aluminium behuizing.

Beschikbaarheid

Wanneer de nieuwe Samsung Galaxy leverbaar zal zijn is nog niet duidelijk. Wel wordt er verwacht dat vanaf januari het toestel in massaproductie gaat en in het voorjaar wordt uitgebracht. Wij verwachten dat hij in april wordt aangekondigd en vanaf mei leverbaar zal zijn in Nederland.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones