16 oktober 2014 door in Apple.

Lenovo SisleyJe ziet vaak dat toestellen schaamteloos worden nagemaakt. Maar je verwacht het niet zo snel bij een van de grootste telefoonfabrikanten van de wereld. Lenovo, de op drie na grootste telefoonfabrikant ter wereld, introduceert u: de Lenovo Sisley. Het lijkt een roze iPhone. Maar: voorzichtig gejuich wordt een diepe zucht. Het enige wat het toestel op het eerste gezicht lijkt te verschillen van de iPhone 6, lijken de touchscreenknoppen onderaan het toestel in plaats van de ronde Home-button. Een nog beter nagemaakte iPhone 6 zal je ongetwijfeld niet meer tegenkomen.

Onderscheiden

Het toestel lijkt voor de rest niet te onderscheiden van de iPhone 6. Zelfs aan de ronde hoeken en de antenneranden is gedacht. Het toestel krijgt een 5 inch-scherm met een HD-resolutie van 720 pixels. Ook zal deze net als de iPhone 6 verrassend dun worden, namelijk 6,9 millimeter. Wat betreft de processor, het RAM-geheugen en de batterij is niks bekend.

Lancering

De telefoon is niet gelanceerd, hoogstwaarschijnlijk gaat het hier nog om een concept. het is maar de vraag of de telefoon überhaupt wordt gelanceerd. De telefoon zal dan terechtkomen op Lenovo’s home market in China, waarschijnlijk zal de telefoon ook niet buiten die markt komen

De Lenovo Sislo zal overigens niet alleen in het roze verschijnen, er is ook een grijze te zien op de foto’s die Gizmobic.com in handen kreeg.

De camera van Lenovo Sisley telt 13 megapixels inclusief een flitser, de frontcamera krijgt 8 megapixels. Dat dan weer wel.

 

 

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones