Slechts één Samsung Galaxy Note 7, lancering 2 aug

Galaxy Note 7 Camera hill

Meester-lekker Evan Blass vertelt dat er slechts één Samsung Galaxy Note 6/7 over twee maanden wordt gelanceerd. Zijn tweet van 2 juni impliceert dat Samsung een lanceringsevenement heeft gepland voor 2 augustus.

Ondertussen volgen geruchten elkaar in rap tempo op. Zo zou de Galaxy Note niet één maar twee varianten krijgen net als de Samsung Galaxy S7 broers. In Nederland hebben we de laatste Note niet eens gezien en moesten het doen met de Note 4 en daarom verwachten we veel van de nieuwe phablet.

Galaxy Note 7 nieuwtjes

Terwijl Samsung zich voorbereidt op de lancering van zijn nieuwste generatie phablets, de Galaxy Note, volgen geruchten elkaar in een zeer snel tempo op. Uit enkele rapporten bleek dat Samsung de Note 6 zal overslaan. Reden hiervoor zijn de huidige Galaxy S7 en de toekomstige iPhone 7. Samsung vermoed dat potentiële klanten de ‘6’ associëren met een eerder toestel dan bijvoorbeeld de Galaxy S7. Daarnaast krijgen op deze manier alle topmodellen uit één jaar het zelfde nummer. We maakte eerder ook al melding van een gerucht dat de Note 7 wel eens uitgerust kan zijn met een dual camera.

Nieuwste Galaxy Note 7 geruchten

Evan Blass, @evleaks, liet ons deze week weten dat wij de Galaxy Note 7 vermoedelijk in de eerste week van augustus gaan zien. Misschien wel de belangrijkste onthulling deze week: er verschijnt maar één Note 7. Na de openbaring van de Note 6/7 lanceerdatum vertelt Blass namelijk aan enkele collega twittaars “There’s only one device.” Eerder al wist Blass ons een beeld te laten zien van de Note 7 cameraheuvel in vergelijking tot die van de Galaxy S7. Helaas is de onthulling van één device niet positief voor de vermoedens van een dubbele camera, zie onderstaande render.

Galaxy Note 7 render

Een andere interessante tweet met betrekking tot de Galaxy Note 7 is die van Shai Mizrachi. Hij weet ons de afmetingen van de verwachte Note te vertellen. Dankzij deze tweeter hebben we nu ook de gelekte 3D renders van de Note. De tech journalist weet dat de volgende Note 7 slechts 7,8 mm dik zal zijn. Het toestel is 153mm hoog en 74.5m breed. De afmetingen verschillen niet heel veel van de huidige Note maar de nieuwe Note is wel iets dikker. Samsung’s Galaxy Note 5 is 153,2 mm hoog, 76,1 mm breed en 7,6 mm dik meet. De 3D-weergave laat een phablet zien met dual-edge display.

Galaxy Note 7 afmeting

Blijf op de hoogte van al het Galaxy Note 6 en Note 7 nieuws via telefoonabonnement.

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones