Eerste Apple fans bestellen de iPhone XR al in pre-order

Eerste Apple fans bestellen de iPhone XR al in pre-order

De pre-order van de iPhone XR begint aankomende vrijdag 19 oktober. Maar de gelukkige Amerikaanse Apple-fans die lid zijn van het iPhone-upgrade programma kunnen vandaag al aan de slag.

In Amerika heeft Apple de pre-order al geopend voor Apple fans in het iPhone Upgrade Programma. Die iPhone gebruikers konden al vanaf maandag hun iPhone XR bestellen. De officiële start van de voorverkoop begint vrijdag om 9:00 uur.

Voordeligste iPhone 2018

De iPhone XR is de voordeligste iPhone van 2018. Het toestel is een flinke upgrade ten opzichte van de iPhone 8 uit 2017. Het ontwerp van de nieuwe iPhone is helemaal van deze tijd. Net zoals de iPhone X heeft dit toestel een groot beeldscherm met notch. In die notch tref je de selfie camera met 3D gezichtsherkenning, Face ID. De voordelige iPhone is net zoals zijn premium broers voorzien van de snelste processor van dit moment, de A12. Sluit je een iPhone XR abonnement af dan heb je keuze uit hippe kleuren van PRODUCT RED, wit, geel, koraal, zwart tot helder blauw.

iPhone fans die gebruikmaken van het iPhone upgrade programma konden maandag al hun iPhone XR bestelling plaatsen. In Nederland begint de pre-order komende vrijdag 19 oktober. Vanaf 9:00 uur kun je de aantrekkelijke iPhone bestellen.

iPhone XR telefoonabonnement

Dit is de iPhone XR

De iPhone XR is een van de krachtigste smartphones van dit moment. Alleen de iPhone XS broers zijn sneller vanwege meer RAM geheugen. De iPhone XR is een volledige upgrade van de iPhone 8. Het nieuwe basis toestel van Apple heeft een totale ontwerp make-over gehad. De iPhone XR heeft een voorkant vullend edge-to-edge beeldscherm. Het 6,1 inch LCD Liquid Retina beeldscherm neemt vrijwel de volledige voorkant in en heeft een notch. Daar tref je de veilige manier waarop je dit toestel ontgrendeld, Face ID. Dankzij Face ID is er geen vingerafdrukscanner meer waardoor het ontwerp strakker dan ooit is. De krachtbron van het toestel is de snelle A12 Bionic processor van Apple zelf. Je krijgt daar 3 GB aan werkgeheugen bij. Er is keuze uit 64 GB, 128 GB of 256 GB aan opslagruimte.

 

De iPhone XR pre-order start vrijdag 19 oktober en de iPhones worden vrijdag 26 oktober naar klanten verzonden. Je koopt al een iPhone XR vanaf 859 euro.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones