Eerste benchmark Samsung Galaxy S8 Plus opgedoken

Eerste benchmark Samsung Galaxy S8 Plus opgedoken

Met nog enkele weken te gaan voor de lancering van de nieuwe Galaxy S8 plaats vindt, is er eindelijk een benchmark opgedoken van de nieuwe smartphone. In de benchmark is te zien dat het om de SM-G955U gaat met 4GB en een MSM8998 Octa Core processor die draait kloksnelheid van 1.9 Ghz. Het gaat hier duidelijk om de Snapdragon 835.

Specificaties Samsung Galaxy S8 Plus

Naar verluid volgen er binnenkort twee type Samsung Galaxy S8 toestellen. De standaard en de “Plus” uitvoering. De S8 Plus is iets groter en heeft volgens de geruchten een 6.2 inch scherm, terwijl de S8 een 5.8 inch scherm heeft. Beide smartphones zullen naast de specificaties in onderstaande benchmark over een 12 megapixels dual-camera beschikken en een 8 megapixels front camera. Daarnaast zou de S8 beschikken over een krachtige batterij met 3000 mAh en de S8 Plus over een grotere 3500 mAh batterij. Wat de exacte spreektijd zal zijn is nog onbekend.

Eerder lekte er al specificaties van het toestel en sinds gisteren weten we ook vrijwel zeker hoe de nieuwe Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus eruit gaan zien.

In de afbeelding hieronder is de benchmark van het nieuw te verwachten toestel te zien:

Beschikbaarheid

De nieuwe Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus zullen tijdens een speciaal Samsung event worden aangekondigd op 29 maart. Op Telefoonabonnement.nl houden we je die dag realtime op de hoogte van de aankondigingen van Samsungs nieuwste vlaggenschip.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones