Benchmark Xperia Z6 opgedoken en wijst op 4 GB RAM

Benchmark Xperia Z6 opgedoken en wijst op 4 GB RAM

Komt er nog een opvolger van de Sony Xperia Z5? Of is de Z-serie gestopt en rekent Sony de nieuwe X smartphones als zijn vlaggenschip? Sinds de Mobile World Congress in februari van dit jaar wordt er hevig gespeculeerd over het wel of niet verschijnen van de Sony Xperia Z6 dit jaar. Vandaag heeft onze redactie een benchmark gevonden van een smartphone dat weleens de Xperia Z6 zou kunnen zijn. Hebben we hiermee dan eindelijk een bevestiging van zijn komst te pakken?

Benchmark Z6 met 4 GB werkgeheugen

Als er een Sony Xperia Z6 zou verschijnen dan zou dit toestel aan verschillende eisen moeten voldoen om nog mee te kunnen met de concurrentie van o.a. Samsung, HTC en LG. Zo moet het toestel in elk geval over een krachtige Octa Core processor moeten beschikken en verwachten we minimaal 4 GB RAM geheugen. Aangezien de Xperia Z5 op dit moment 3 GB heeft en de Xperia X Performance ook 3 GB werkgeheugen bevat, verwachten we dat de Xperia Z6 hier minimaal een schepje bovenop moet doen. In de benchmark die we hebben gevonden komt zowel de krachtige concurrerende processor als voldoende werkgeheugen naar voren.

Wat vreemd is aan deze benchmark is het besturingssysteem. Natuurlijk kunnen we er vanuit gaan dat de Sony Xperia Z6 over de nieuwste versie van Android zal beschikken en dus op een variant van Android 6 zal draaien.

Betrouwbaarheid benchmark

Het feit dat er op dit moment geen merk bij staat en dat de naam van dit toestel “Z6 Z6” is, maakt het geen waterdicht verhaal. Wel komen specificaties overeen met de verwachtingen en duidt Z6 toch wel op een model dat volgens ons op dit moment alleen door Sony zou kunnen worden uitgebracht. Of en wanneer het toestel daadwerkelijk op de markt wordt gebracht is vooralsnog een raadsel. Maar zodra we meer gegevens over deze hopelijk nieuwe vlaggenschip van Sony hebben ontdekt, brengen we je daarvan op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones