Eerste foto’s Project Tango smartphone lekken uit

Eerste foto’s Project Tango smartphone lekken uit

Morgen is het zo ver en gaat Lenovo Tech World van start in San Francisco. Het vermoeden bestaat dat het Chinese technologiebedrijf hier de veelbesproken Project Tango smartphone uit de doeken doet. In aanloop naar het evenement hebben we geen foto’s van het toestel voorbij zien komen. Tot nu dan. Vlak voordat het startschot van het evenement klinkt, heeft Steve Hemmerstoffer, hoofdredacteur van Nowhereelse.fr, de eerste plaatjes online gezet waarop hij in volle glorie te zien zou zijn.

Over Project Tango

Project Tango belooft een unieke smartphone te worden die absoluut die een vermelding in de geschiedenisboeken krijgt. Het is een mobiele telefoon die uitgerust is met een groot aantal sensoren om kamers driedimensionaal in beeld te krijgen, 3D-plattegronden te tekenen en augmented reality toepassingen.

Een Project Tango tablet is al ruime tijd verkrijgbaar. Deze is onder meer voorzien van allerhande sensoren: naast standaardsensoren als een gyroscoop, GPS, kompas en barometer is hij tevens uitgerust met sensoren voor 3D-dieptemeting, omgevingslicht, motion-tracking en infrarood-LED. Dergelijke foefjes treffen we waarschijnlijk ook aan op de Project Tango smartphone.

Lenovo PHAB2 Pro Project Tango

Lenovo PHAB2 Pro

Evan Blass liet onlangs via Twitter doorschemeren dat de Project Tango smartphone waarschijnlijk door het leven gaat als de Lenovo PHAB2 Pro. Deze heeft volgens een 6.4 inch scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Meer informatie over deze mobiele telefoon hebben we nog niet voorbij zien komen.

De plaatjes die Steve Hemmerstoffer online heeft gezet vertellen ons het een en ander over de Project Tango smartphone. Duidelijk is te zien dat het toestel een aluminium behuizing krijgt en een vingerafdrukscanner op het achterpaneel. Dit zien we bij wel meer nieuwe high-end smartphones, zoals de LG G5, Huawei P9 Plus en Huawei Nexus 6P. Ook zien we duidelijk de antennebanden lopen aan de onder- en bovenkant en een aantal sensoren bij de primaire camera.

Lenovo PHAB2 Pro Project Tango

Beschikbaarheid

De Lenovo PHAB2 Pro wordt hoogstwaarschijnlijk morgen onthuld op Lenovo Tech World in San Francisco. Dan hopen we meer te weten te komen over de specificaties, prijs en releasedatum. Houd Telefoonabonnement.nl dus goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Gerucht:
Anton Mous
Over de auteur: Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones