Officiële teasers voor de aankomende Samsung Galaxy S9

Officiële teasers voor de aankomende Samsung Galaxy S9

Het Zuid-Koreaanse YouTube kanaal van Samsung toont vandaag een drietal teasers voor de Samsung Galaxy S9. Het razend snelle vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant verschijnt op 25 februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Vandaag zien we drie nieuwe teasers voor de Samsung Galaxy S9 verschijnen. De Zuid Koreaanse nummer één smartphone fabrikant Samsung laat niet heel veel zien van het aankomende vlaggenschip. De onderstaande video’s geven stuk voor stuk een indirect idee van de capaciteiten van het nieuwe toestel. Deze week bleek dat de Europese versie wel eens sneller kan zijn dan de Snapdragon 845 aangedreven. De eerste echte Exynos 9810 Geekbench scores zijn namelijk nog sneller dan die van de Snapdragon 845 aangedreven Galaxy S9 toestellen.

Samsung Galaxy S9 teasers

De eerste Galaxy S9 teaser legt de nadruk op snelheid en waterdichtheid. We zien onder andere een super snelle straaljager, hardloper en cheeta die stuk voor stuk natuurlijk snelheid benadrukken. Daarnaast zien we een duik in het zwembad en daarmee verwijst de Koreaanse fabrikant op de IP68 certificatie voor stof- en waterdichtheid. Ook de uitstekende cameracapaciteiten komen aan bod in het laatste deel. In de laatste scenes van de video zien we een skydiver zwevend in de ronding van het getal negen. De skydiver in de 9 wordt langzaam haarscherp in beeld gezet. In de tweede video zien we alleen donkere beelden. Hiermee wil de fabrikant aangeven dat de nieuwe Galaxy S9 camera’s uitstekend werken zelfs bij weinig licht. De video eindigt dan ook bij een hert in de ronding van de negen. Opnieuw wordt het object haarscherp in beeld wordt gebracht.

De derde en laatste video toont de portret capaciteiten van de nieuwste generatie Galaxy S9. We zien een man die naar een spannende film kijkt in de bioscoop. Hiermee verwijst Samsung naar het enorme WQHD+ Super AMOLED beeldscherm met HDR kwaliteiten van het nieuwe vlaggenschip. Net als de Samsung Galaxy S8 is ook de S9 een uitstekende Game smartphone. De video eindigt met de man in de 9 en zijn gezicht verandert in een 3D emotiocon zoals je gewent bent bij de iPhone X. Geniet van de beelden in de onderstaande YouTube videos.


Super snelle Exynos 9810 Samsung Galaxy S9

We wisten al dat de Snapdragon 845 processor snel was, maar deze week zijn de eerste scores van de echte Exynos 9810 processor dan eindelijk opgedoken via Geekbench. De scores zijn verrassend te noemen. De twee scores van de Samsung processor laten zien dat de Exynos 9810 krachtiger is dan de Snapdragon 845. De Exynos aangedreven Samsung Galaxy S9 scoort ruim 3.600 voor single core en meer dan 8.800 bij multi core. De Snapdragon 845 aangedreven vlaggenschepen scoren daarentegen lager. Het tweetal dat afgelopen week getest werd kwam niet boven de 2.214 bij single core tegen maximaal 8.374 bij multi core.

Samsung Galaxy S9 Exyno 9810 vs Snapdragon 845

Goed nieuws voor ons in Nederland want Samsung verscheept de Exynos aangedreven Samsung Galaxy S vlaggenschepen altijd naar Europa.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones