Eind oktober nieuwe Huawei-smartphones op de markt

HuaweiBegin september schreven we enthousiast over de aankondiging van de Huawei Ascend G7 en Ascend Mate 7. Deze verdienden de aandacht zeker, gezien hun specificaties. Maar er was meer. Zo werden ook de Huawei Ascend G620s en Y550 aan het grote publiek getoond. Die twee telefoons vinden eind deze maand hun weg naar de Nederlandse smartphonemarkt. Er zijn nu meerdere webwinkels die beweren de telefoons eind oktober te kunnen leveren. Kom maar door! 

Huawei Ascend Y550

Huawei Ascend Y550De kracht van Huawei: betaalbaar en toch specificaties waar je u tegen zegt. Zo ook voor de Ascend Y550, de opvolger van de Y530. De telefoon heeft een 4,5 inch IPS LCD-scherm met een resolutie van 480×854 pixels. Er zit een 1,2 GHz quad-core processor in, ondersteund door 1 GB werkgeheugen.

Verder 4 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD. De camera telt 5 megapixels, de frontcamera 2. De telefoon draait op Android 4.4 KitKat en heeft 4G-ondersteuning. En dat voor net iets meer dan 100 euro.

Huawei Ascend G620s

Huawei Ascend G620SDeze telefoon wordt de concurrent van de Motorola Moto G genoemd. Zo delen ze een aantal
kenmerken: de grootte van het scherm, de quad-core processor en software. Ook de prijs verschilt niet veel.

De Ascend G620s heeft een 5-inch IPS LCD-scherm met een schermresolutie van 720×1820 pixels. Er zit een 1,2 GHz quad-core processor in, ondersteund door 1 GB aan werkgeheugen. Verder 8 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD.

De camera telt 8 megapixels, de frontcamera 2. De telefoon draait op Android 4.4 KitKat en heeft ook 4G-ondersteuning.

Goede cijfers

Het gaat heel goed met Huawei. In het derde kwartaal van dit jaar heeft de fabrikant heel wat toestellen verkocht. Veel meer toestellen dan vorig jaar in hetzelfde kwartaal werden verkocht. Hoeveel omzet Huawei gedraaid heeft, is niet bekend.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones