EISA verkiest Huawei P20 Pro tot beste smartphone 2018

EISA verkiest Huawei P20 Pro tot beste smartphone 2018

De Huawei P20 Pro is door de European Image en Sound Assocation gekozen tot beste smartphone van 2018. De associatie kent de prestigieuze titel toe aan het Huawei vlaggenschip omdat het toestel beschikt over de meest geavanceerde technologie en toonaangevende prestaties.

Huawei heeft een geweldig jaar en dat is mede te danken aan de Huawei P20 Pro. Het toestel wordt in de hele wereld lovend ontvangen en is nu ook door de European Image en Sound Assocation (EISA) uitgeroepen tot beste smartphone van 2018.

Huawei P20 Pro EISA Award

EISA: Huawei P20 Pro beste smartphone

EISA is een samenwerking van internationale consumentenelektronica. De associatie kent zes specialismes waarbij de P20 Pro gewonnen heeft in de categorie ‘Mobile Devices’. EISA heeft de Huawei P20 Pro uitgeroepen tot beste smartphone om de volgende redenen;

het is de “meest geavanceerde, innovatieve en technisch superieure smartphone ooit” en leden van de associatie beschrijven het vlaggenschip als “de perfecte compagnon voor mobiele gebruikers en voorloper op het gebied van mobiele fotografie. Een winnende combinatie van uitstekende hardware, optiek en vakmanschap.

De EISA Awards ceremonie vindt plaats op 31 augustus 2018 tijdens IFA in Berlijn. De prijs wordt dan officieel overhandigd aan Huawei.

Huawei is trots op de titel en Richard de Borst, Director Huawei Consumer Business Group Nederland, zegt hierover het volgende in het persbericht van Huawei:

Bij Huawei willen wij producten maken waarmee consumenten volop kunnen genieten van smartphonefotografie en hun volledige potentie kunnen benutten. De HUAWEI P20 Pro biedt allerlei fotografische functies om de mooiste momenten vast te leggen zodat je deze kunt delen met al je vrienden en familie

Dit moet je weten over de Huawei P20 Pro

De Huawei P20 Pro is een modern premium vlaggenschip met revolutionaire camera’s. Het Chinese merk werkt al jaren samen met het luxe camera merk Leica en dit jaar heeft dat geresulteerd in een ‘award winning’ driedubbele camera. Het toestel is uitgerust met maar liefs drie camera’s. De primaire 40 megapixel hoofdcamera maakt prachtige beelden en in combinatie met de 20 megapixel zwart/wit camera en 8 megapixel telelens is het toestel de meest veelzijdige camera smartphone in de markt. Het drietal wordt ondersteunt met allerlei nieuwe innovaties zoals kunstmatige intelligente beeldstabilisatie en 3x optische zoom tot 5x hybride zoom.

Huawei P20 Pro EISA Award

Het toestel heeft een slank ontwerp en een behuizing van premium glas. De afwerking is uitstekend en zelfs de nieuwe Twilight kleur is revolutionair. De Huawei P20 Pro in de kleur Twilight heeft namelijk een prachtig kleurverloop van blauw naar paars. De smartphone heeft een krachtige Kirin 970 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Je kunt dagen aaneen werken met de Huawei P20 Pro dankzij de 4.000 mAh accu. De accu is overigens razend snel weer opgeladen dankzij de Quick Charge techniek van het merk.

Op dit moment koop je de Huawei P20 Pro los vanaf 849 euro. Een Huawei P20 Pro abonnement is er al vanaf 37 euro per maand zonder bijbetaling (2j).

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones