Epic Huawei Honor verschijnt tijdens CES 2017 Las Vegas

Epic Huawei Honor verschijnt tijdens CES 2017 Las Vegas

Honor USA liet in het oude jaar nog weten dat we een epic nieuwe Honor smartphone mogen verwachten tijdens CEC 2017.

Honor USA twitterde 30 december dat er iets episch broeide. Honor zal tijdens CES 2017 een nieuwe toestel onthullen. Een smartphone gemaakt voor de dapperen en dubbel of niets. Prachtige krachttermen die niet heel veel onthullend zijn. Behalve dat we een dubbele hoofdcamera mogen verwachten.

Epic Honor

Een mogelijke epic Honor is natuurlijk de eerder gelanceerde Honor Magic. Misschien dat deze smartphone de overtocht naar Amerika maakt en daar officieel zal worden gelanceerd tijdens CES 2017. Aanstaande dinsdag weten we het zeker.

Er nog weinig details bekend over het aankomende toestel. De teasers van Honor USA suggereert dat het apparaat is voorzien van een dubbele hoofd camera . Vergelijkbaar met de Honor 8 die afgelopen zomer werd gelanceerd. De Honor die op het toneel verschijnt 3 januari zal zeker ook worden verkocht in de Verenigde Staten. Uiteraard is het niet duidelijk of de smartphone ook Europa aandoet.

Epic Honor

Honor Magic

Er is een grote kans dat de smartphone die we gaan zien volgende week de Amerikaanse versie van de Honor Magic is. Die smartphone werd in december gelanceerd in China. De Honor Magic heeft een dubbel afgerond beeldscherm en achterop vind je twee 12-megapixel hoofdcamera´s. Het toestel wordt aangedreven door de Kirin 950 processor met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslag. De smartphone beschikt daarnaast over een 2,900 mAh batterij die je super snel kunt laden. Daarnaast beschikt de smartphone over verschillende slimme artificial intellegence features.

Honor Magic

In Amerika verkoopt Honor officieel slechts twee smartphones. De Honor 5X en het vlaggenschip van het Huawei budget merk, de Honor 8. Beide toestellen zijn betaalbare smartphones en we mogen aannemen dat het nieuwe toestel dat ook zal zijn.

Het blijft nu slechts speculeren of we de Magic of een soortgelijk toestel zullen zien. We houden je op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones