Europese Galaxy S7 Edge verschijnt in benchmark

Europese Galaxy S7 Edge verschijnt in benchmark

Gister viel ons oog nog op een Galaxy S7 die in een benchmark verscheen. Deze had als modelnummer SM-G930A, waardoor we eigenlijk wel weten dat het daar gaat om de Galaxy S7 die bedoeld is voor AT&T in Amerika. Vandaag viel ons oog op nog een nieuwe Samsung telefoon, de Galaxy S7 Edge. Deze heeft als modelnummer SM-G935F. De eerdere toestellen die Samsung in Europa uitbracht, hadden ook allemaal de F aan het einde van het nummer. Daarom kunnen we dus al wel met enige zekerheid zeggen dat dit de Galaxy S7 Edge is die bedoelt is voor Europa (en dus Nederland).

Processor voor de Galaxy S7 Edge

Er is al een hoop geschreven over de processor van de Galaxy S7 en de S7 Edge. Zo zou Samsung ervoor kiezen om de Galaxy S7 serie zowel uit te rusten met een Snapdragon 820 processor, als ook een eigen Exynos 8890 processor. Maar wie zal welke processor krijgen, was dan altijd de vraag. Misschien dat deze benchmark meer duidelijkheid biedt.

galaxys7edgebenchmark

In de benchmark zie je namelijk ‘universal8890’ bij het moederbord staan. Dit is vermoedelijk het typenummer van de Exynos processor. Dit zou dus betekenen dat we in Nederland in ieder geval de Samsung Galaxy S7 Edge met de Exynos 8890 processor kunnen verwachten. Wellicht brengt Samsung zowel de Snapdragon versie als de Exynos versie uit in Europa, maar het lijkt beter om maar voor een te kiezen. Dit omdat consumenten anders nog meer keuzes moeten gaan maken, en uiteindelijk zal bijna iedereen voor dezelfde gaan kiezen.

Verder is er in de benchmark niet heel veel interessants te zien. Zo wordt er aangegeven dat er 4 GB RAM in het toestel zit, en dat het draait op Android 6.0.1.

Aankondiging Samsung

Van Samsung wordt verwacht dat ze voor het MWC, op 21 februari, de Galaxy S7 serie aan zullen gaan kondigen. Volgens eerdere geruchten zou het dan al mogelijk zijn om de Galaxy S7 (Edge) op 11 maart in huis te hebben.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones