Exclusieve Google Pixel 3 renders online

Exclusieve Google Pixel 3 renders online

Jaarlijks lanceert Google twee eigen vlaggenschepen Made By Google. De nieuwste generatie van de Google Pixel telefoons verschijnt in het tweede deel van 2018. Deze week krijgen we alvast een idee van het ontwerp voor beide toestellen.

De Google Pixel 3 belooft opnieuw een uitstekend vlaggenschip te worden. De nieuwste generatie Google telefoons volgt een paar belangrijke smartphone trends als we OnLeaks mogen geloven. Aan de voorkant valt de notch op die doet denken aan de iPhone X. Het valt daarnaast op dat beide Pixel 3 vlaggenschepen slechts met een enkele hoofdcamera zijn uitgerust. Een bijzondere keuze aangezien zelfs HTC dit jaar is overgestapt naar een dual camera bij de HTC U12+.

Google Pixel 3 renders

De nieuwe renders zijn gemaakt door OnLeaks in samenwerking met Mysmartprice. Ze geven een goed idee van wat we mogen verwachten van de aankomende Google Pixel 3 vlaggenschepen. Beide toestellen hebben net zoals de Google Pixel 2 een dual tone ontwerp. Het bovenste deel waarin zich de hoofdcamera bevind heeft een net andere kleurstelling en afwerking dan de rest. De renders geven inzicht in een paar bijzondere keuzes. Want Google gebruikt nog een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Daarnaast kiest de kers verse smartphone fabrikant voor een enkele hoofdcamera. Aan de voorkant valt de notch in het grote beeldscherm op. Hierin treffen we twee selfie camera’s en waarschijnlijk sensoren voor 3D gezichtsherkenning.

Geniet van de nieuwe render van de Google Pixel 3.

Specificaties Google Pixel 3

De Google Pixel 3 wordt een premium vlaggenschip. De telefoon heeft een groot edge-to-edge beeldscherm met notch. De behuizing is net zoals de Pixel 2 verdeelt in twee delen. Je kunt er vanuit gaan dat je de telefoon zonder problemen mee in bad kan nemen vanwege de IP68 certificatie. Volgens de renders van OnLeaks mag je een enkele hoofdcamera verwachten. In de notch van het beeldscherm treffen we waarschijnlijk twee front camera’s. De krachtbron is vrijwel zeker de Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Deze krachtige processor wordt geholpen door minstens 6 GB aan werkgeheugen. De Pixel 3 heeft de laatste versie van Android, Android 9 P.

Bekijk het laatste nieuws over Google:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones