Nieuwe foto´s Motorola Moto M codenaam Kung Fu gelekt

Nieuwe foto´s Motorola Moto M codenaam Kung Fu gelekt

Volgens bronnen van Techdroider zijn Lenovo en Motorola klaar om de nieuwe Moto familie te lanceren. Een telg uit deze familie zal de Motorola Moto M zijn. Het toestel met codenaam ‘Kung Fu’ lijkt klaar om gelanceerd te worden.

Naast verschillende geruchten over de specs heeft Techdroider enkele marketing foto’s op de kop getikt van de nieuwste smartphone van Lenovo, de Moto M. De foto’s tonen een volledig metalen behuizing en dunne bezels (de randen langs het beeldscherm). Een opvallend detail is de vingerafdrukscanner die achterop is gepositioneerd.

Moto M

Gelekte foto’s nieuwe Lenovo toestel

Uit de foto´s kunnen we op maken dat de Moto M een smartphone zal worden in het midden segment. Het toestel heeft een premium metalen behuizing en dunne bezels. De Moto M zal het eerste toestel worden in de Moto lijn waarbij de vingerafdrukscanner achterop is gepositioneerd. Volgens de laatste geruchten zal de smartphone geleverd worden met verschillende Microsoft apps zoals Microsoft Office, Skype en Microsoft Onedrive. Eerdere rapporten beweren ook dat de Moto M voor de Chinese markt zal draaien op bijna kale versie van Android 6 Marshmallow. De smartphone zal geschikt zijn voor de snelle 4G+ netwerken.

Motorola Moto M specificaties

De Moto M heeft een goud metalen behuizing. Er zullen twee versies verschijnen met model nummer XT-1662 en XT-1663. De laatste zal waarschijnlijk de versie voor China zijn. Dankzij het Chinese TENAA weten we de meeste specificaties al.

De XT-1662 is al gecertificeerd in China. Het toestel beschikt over een 5,5-inch Full-HD beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Een MediaTek MT6755 processor is de drijvende kracht van de smartphone. Het is een octa-core processor die maximaal is geklokt op 2,1 GHz en grafisch hulp krijgt van de Mali-T860 GPU. Intern heeft de Moto M 4 GB werkgeheugen en 32 GB voor al je bestanden. Achterop siert een 16-megapixel camera en vingerafdrukscanner. Het Motorola logo staat aan de onderkant. Voorop tref je een 8-megapixel camera voor selfies en videogesprekken. Het toestel wordt van energie voorzien door een 3.000 mAh batterij. De M wordt bestuurt door Android 6.0 met een lichte Motorola skin. Het is waarschijnlijk dat er snel een upgrade beschikbaar is naar Android 7.0 Nougat.

Het is de verwachting de nieuwe mid-range Motorola Moto M ergens in de drie maanden voor het einde van 2016 gelanceerd wordt.

Moto M

 

Moto M

Bekijk het laatste nieuws over Lenovo:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones