Foto iPhone 5SE onthult ontwerp voor introductie

Foto iPhone 5SE onthult ontwerp voor introductie

2016 begon al met de spectaculaire onthulling van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge en dan is het wachten wat Apple de nummer 2 doet.

iPhone 5se geruchten vergroot met foto’s

Begin dit jaar hoorde wij al dat Apple zou werken aan de nieuwe iPhone 5se en nu worden die geruchten nog eens versterkt met enkele foto’s. Apple zou zich voorbereiden om de iPhone 5se halverwege maart te onthullen samen met enkele nieuwe devices als een iPad en de Apple Watch. Russische websites lieten zelfs al beelden zien van een eventuele iPhone 7. 9to5Mac heeft enkele foto’s gekregen van het ontwerp van de iPhone 5se. Ze tonen ons een eerste blik op het ontwerp van de case (bekasting). Zoals verwacht is het in wezen een iPhone 5s, maar er zijn een paar grote verschillen het vermelden waard.

iPhone 5se verbeteringen ten opzichte van 5s

De foto’s die 9to5Mac in handen heeft gekregen zijn niet van een fysieke iPhone 5se. Ze zijn blijkbaar van een case fabrikant die 9to5Mac vertrouwd. Uit de beelden kunnen we opmaken dat de power-knop is verplaatst naar de rechterkant. Hierdoor is het eenvoudig te bereiken, in tegenstelling tot de iPhone 5S waar deze knop bovenop zat. Tevens zal het scherm van de nieuwe smartphone enigszins gebogen zijn, maar niet zo uitgesproken zoals de iPhone 6 en iPhone 6s. Een ander merkbaar externe verschil zal een nieuwe kleur optie zijn, Rose Gold, naast de eerder beschikbare kleuren Gold , Silver , en Space Gray. Afgezien van deze kleine wijzigingen zal de iPhone 5se bijna identiek zijn aan de iPhone 5s.

iPhone 5se interne specificaties

De grootste veranderingen die Apple in het apparaat zal maken zijn intern. Kenners verwachten dat de nieuwe 5 een A9 chip zal krijgen. Daarnaast zal het toestel verbeterde camera hardware krijgen en ondersteunt het toestel Apple Pay. De nieuwe smartphone zal uitkomen met 16GB en 64GB opslag opties en Apple verkoopt de 5se voor dezelfde prijzen als de 5s.

Wanneer Apple de iPhone 5se zal onthullen is officieel nog niet bekend, maar men verwacht de onthulling halverwege maart. Hoewel Apple geen plannen voor een evenement heeft aangekondigd.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones