Foto’s Lenovo Moto M gespot

Foto’s Lenovo Moto M gespot

Enkele weken geleden hadden we al details vrij kunnen geven over een nieuwe middenklasse smartphone die vermoedelijk de naam Moto M gaat dragen. Helaas ontbrak hierbij nog enig beeldmateriaal, maar vandaag zijn er foto’s opgedoken van de nieuwe Moto M. Overige informatie over de nieuwe Moto M ontbreekt vooralsnog, maar we krijgen wel een goed idee hoe de nieuwe smartphone er uit komt te zien.

Ontwerp

Het ontwerp van de Moto M oogt wat saai, maar ligt wel compleet in de lijn van wat Lenovo van plan is met de huidige lijn van Motorola. Het ontwerp van de Moto M is afgekeken van de bestaande Moto X-lijn en ook de achterzijde is dus afgerond. Hierdoor ligt de smartphone ook veel beter in de hand. Het model wat nu op de foto staat is naar alle waarschijnlijkheid de basisversie. Er gaan inmiddels ook geruchten de ronde dat van dit model ook Mini-varianten of Plus-varianten komen. Wat hiervan waar is weten we niet, maar uiteraard kunnen we dan een kleinere of grotere behuizing verwachten. Veel spannender zal het niet worden.

motom

Specificaties

Al eerder bespraken we enkele specificaties en op de getoonde foto worden het nodige inmiddels bevestigd. Zo beschikt de nieuwe Moto M over 32 GB opslagcapaciteit en 4 GB werkgeheugen. Aan de achterzijde treffen wij een 16 megapixels camera aan en aan de voorzijde is een 8 megapixels camera ingebouwd. Voor het scherm is gekozen voor een 5.5 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dit laatste is zeker niet wereldschokkend, maar zeker ook niet slecht. Zeker niet als je beseft dat Lenovo dit als middenklasse smartphone op de markt wil brengen. Standaard zal de Moto M gaan werken op Android 6.0 zoals dit nu ook duidelijk op de afbeelding te zien is.

Beschikbaarheid

In dezelfde geruchtenstroom is inmiddels ook duidelijk geworden dat deze Moto M waarschijnlijk alleen in Azie beschikbaar gaat komen. Het is dan ook de eerste smartphone van Lenovo die ook de bekende merknaam Moto zal gaan dragen. Of dit gerucht ook klopt moet natuurlijk nog maar blijken en uiteraard blijven wij deze smartphone op de voet volgen. Wanneer deze Moto M ook werkelijk geïntroduceerd wordt blijft ook nog maar even de vraag.

Bekijk het laatste nieuws over Lenovo:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones