Foto’s mogelijke Galaxy F uitgelekt

SamsungEr zijn opnieuw foto’s uitgelekt van wat waarschijnlijk de Samsung Galaxy S5 Prime is, ook wel de Galaxy F genoemd. Op PhoneArena zijn afbeeldingen getoond waarin de ‘normale’ S5 te zien is, en daarnaast de langverwachte premiumvariant. Doordat het beeldscherm op de foto aanstaat zijn er extra details en specificaties zichtbaar.

De Samsung Galaxy S5 is nog maar net uit of er zijn al speculaties over zijn opvolger. Volgens de geruchten beschikt de Galaxy F over een groter scherm dan de S5, namelijk 5,3 inch. Op de foto’s lijkt de Galaxy F kleiner dan de Samsung Galaxy S5. Dit heeft er echter mee te maken dat de schermranden bij de S5 Prime kleiner zijn geworden. Zo is het toestel zelf wellicht niet groter, maar het beeldscherm zelf wel.

Galaxy F S5 Prime

Specificaties

Volgens de bron van PhoneArena zal het toestel geen stof- en waterbestendigheid hebben. Wel zou de Galaxy F over een Quad HD-scherm beschikken met een resolutie van maar liefst 2560 bij 1440 pixels. De smartphone zou tevens op een Snapdragon 805-processor draaien en 3 GB aan RAM geheugen krijgen. Uiteraard krijgt de Galaxy F de nieuwste versie van Google’s besturingssysteem Android.

Als het hier werkelijk om de opvolger van de Galaxy S5 gaat, lijkt het waarschijnlijk dat het toestel in september officieel gepresenteerd zal worden tijdens de elektronicabeurs IFA in Berlijn. Het toestel krijgt waarschijnlijk een aluminium behuizing. Hiermee komt Samsung tegemoet aan de vraag naar ‘luxere smartphones’, vergelijkbaar met de HTC One M8.

Video

Onlangs dook al een video op waarin de opvolger van de S5 werd getoond. De maker gaf aan dat het hierbij niet om een definitieve versie ging, en dat het uiterlijk dus ook nog niet geheel vaststaat. Toch geeft de video wel een impressie van wat Samsung met de Galaxy F voor ogen heeft.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones