Gaat de nieuwe Apple Watch toch iWatch heten?

Gaat de nieuwe Apple Watch toch iWatch heten?

7 september is het zover! Dan kondigt Apple zijn nieuwste iPhone’s aan. Wij verwachten dat Apple dit jaar ook de opvolger van de Apple Watch gaat aankondigen. Maar krijgt deze dan de naam Apple Watch 2 of iWatch 2?

De eerste horloge van Apple zou volgens alle geruchten de naam iWatch moeten krijgen. Toch bleek dit later niet het geval te zijn. De reden? Waarschijnlijk omdat er op dat moment al een bedrijf bestond dat de merknaam iWatch had vastgelegd. Toch viel daardoor de Apple Watch behoorlijk buiten de boot als je kijkt naar alle andere producten zoals de iPhone, iPad en iPod. Onze redactie is een recente merkregistratie tegengekomen van Apple Inc. waarin de merknaam iWatch is geaccepteerd. Zou dit betekenen dat de volgende Apple Watch toch het befaamde i’tje voor de naam gaat krijgen?

Apple legt merknaam iWatch vast

In onderstaande afbeeldingen is te zien dat Apple Inc. de naam iWatch in 2012 heeft geprobeerd vast te leggen, maar dat deze sinds deze maand pas is geaccepteerd. Dit komt overeen met de verhalen die we eerder hebben gelezen over een merknaam dat Apple in de weg zat sinds 2012. Is dit een aanwijzing dat de nieuwe horloges van Apple toch de naam iWatch gaan krijgen?

iWatch-2

iWatch

Merk-iWatch-geregistreerd

Twee jaar na de eerste Apple Watch

Inmiddels zijn we alweer twee jaar verder na de aankondiging van de eerste Apple Watch en wordt het hoog tijd voor een opvolger. De eerste Apple Watch werd goed verkocht, maar heeft nog genoeg mogelijkheden om te kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan GPS in de horloge of zelfs de mogelijkheid om je smartwatch zonder de iPhone te kunnen gebruiken. De geruchten gaan dat de nieuwste horloge van Apple in elk geval GPS gaat krijgen, verbeterde gezondheid apps, maar waarschijnlijk nog niet bedient kan worden zonder je smartphone. De smartwatch is populair, maar de revolutie van de eerste iPhone of iPad heeft hij nog lang niet gehaald. Gaat de opvolger hier wel voor zorgen?

Aankondiging iWatch/Apple Watch

De aankondiging van de nieuwe horloge(s) van Apple zal plaatsvinden op 7 september tijdens Apple’s jaarlijkse event. We verwachten dan twee nieuwe iPhone’s en een opvolger van de Apple Watch. Onze redactie volgt dit evenement op de voet en zal je via onze website van al het nieuws op de hoogte brengen.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones