Galaxy Note 5 naar Europa met maar 3 GB RAM?

Galaxy Note 5 naar Europa met maar 3 GB RAM?

Een tijdje terug introduceerde Samsung de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge Plus. Iedereen verwachtte van Samsung dat ze de Note 5 als opvolger van de Galaxy Note 4 overal uit zouden brengen. Op dat moment leek niets minder waar, aangezien Samsung bekend maakte dat de Galaxy Note 5 niet in Europa beschikbaar zou zijn. Er verschenen al geruchten dat dit toch wel zou kunnen gebeuren, en nu hebben wij een benchmark opgemerkt waarin redelijk duidelijk staat dat Samsung zich wel voorbereidt op een Europese lancering van de Note 5.

Galaxy Note 5 benchmark

Samsung geeft zijn smartphones altijd een versienummer mee. Zo was dat bij de Galaxy Note 4 SM-N910 en heeft de Galaxy Note 5 SM-920 meegekregen. Achter de getallen staat vaak een letter, die kan laten zien voor wie de smartphone bedoeld is. Zo geeft de letter ‘F’ aan dat het toestel voor Europa is. Laten we nou net een toestel met versienummer SM-N920F gevonden hebben, in de database van Geekbench.

Bovenstaande benchmark heeft, zoals je kan zien, een versienummer SM-N920F meegekregen, wat zou betekenen dat deze voor de Europese markt is. Wat wel opvallend is, is dat er te zien is dat dit toestel beschikt over een werkgeheugen van 3 GB, en niet 4 GB zoals de Amerikaanse versie bijvoorbeeld wel heeft. Waarom Samsung hier voor zou kiezen, is onbekend. Wellicht zijn ze er achter gekomen dat 3 GB RAM ook voldoende zal zijn, of zijn ze het een en het ander aan het testen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones